Bucuresti

Site-ul de prezentare reprezinta cartea de vizita a unei afaceri

Site-ul de prezentare reprezinta cartea de vizita a unei afaceri

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
402

Voteaza & Distribuie

Descriere

In ziua de azi, aproape orice se petrece si pe internet. Orice afacere de succes are si un site, isi desfasoara activitatea si pe internet, unde isi promoveaza produsele si serviciile. Astazi este mai usor ca oricand sa ai un site profi, un magazin online, si sa iti deschizi noi orizonturi. De multe ori ne-am pus intrebari simple: Pret site? Creaza site? oare cum se creeaza un site? Si ce pot face ca sa am un site?
Creaza-ti site-ul la cele inalte standarde si cele mai accesibile preturi fara batai de cap, te asteapta o intreaga echipa de profesionisti.
Este bine de stiut, ca un site de prezentare reprezinta cartea de vizita a unei afaceri. La momentul actual, un site de business nu mai este un element diferentiator pentru o afacere, este o necesitate! Daca aveti o afacere, dar inca nu v-ati ocupat de realizarea website-ului, acest lucru trebuie sa se schimbe imediat; un site de prezentare va ofera ocazia sa aflati informatii importante despre consumatorii dumneavoastra, sa le oferiti ocazia sa va cunoasca si, astfel, sa va cresteti vanzarile.
Desi inca ideea de “creaza site” pare ceva greu de realizat este mai usor ca niciodata si acum avem un raspuns si la intrebarea “pret site?” Echipa de programatori appilion se va ocupa de partea de creare site de prezentare pentru business-ul dumneavoastra, indiferent de domeniul de activitate si fara a fi nevoie de niciun efort din partea suplimentar.In functie de numarul de optiuni de care vreti sa dispuna, puteti alege din 3 tipuri de site-uri care depind de nivelul complexitate. Oricare ar fi alegerea facuta, trebuie sa stiti ca veti beneficia de crearea unui site ieftin adaptat tipului de comunicare in online.
Pentru cei ce sunt la inceput de drum cu un magazin online si vor un site profi la un pret accesibil appilion este solutia.
In ce consta crearea unui magazin online? Ei bine pe langa crearea traditionalui site, felul in care este construit magazinul online asigura succesul business-ului dumneavoastra. Asta se datoreaza, in mare parte, faptului ca o pagina web are la dispozitie doar cateva secunde pentru a convinge un utilizator sa navigheze mai departe si sa fie curios sa afle mai multe. Crearea unui magazin online disponibila pe 3 platforme cu preturi diferite, adaptate nevoilor clientilor: platforma Opencard, platforma Wordpress si platforma PrestaShop.
Appilion garanteaza cel mai bun pret, fiind cea mai buna alegere intre calitate si pret