Bucuresti

Sofia Eleni

Sofia Eleni

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 9 A
Telefon
0727792603
Web
https://sofiaeleni.ro
Categorie
Saloane infrumusetare
Modificat
acum 8 luni si 3 zile
Vizualizari
103

Voteaza & Distribuie

Descriere

Salon Sofia Eleni Bucuresti

La Sofia Eleni, ne bucurăm să-i ajutăm pe clienții noștri să arate și să rămână frumoși cu servicii personalizate pentru orice ocazie chiar aici în București!

Folosim numai produse de calitate superioară și acordăm o atentie seriosă sănătații dvs. și unei atmosfere curate. Toate uneltele noastre sunt sterilizate la gradul medical, deci nu trebuie să vă faceți griji că o să ieșiți cu orice surprize neplăcute. Ne străduim constant să fim cei mai buni la ceea ce facem. Echipa noastra se educă și capătă o pregatire avansata pe tot parcursul anului pentru a ține pasul cu cele mai noi tendințe și tehnici.

Consultările sunt întotdeauna gratuite, deci dacă doriți să vă mențineți aspectul, să faceți o schimbare dramatică sau pur și simplu aveți întrebări de frumusețe, suntem aici pentru a vă ajuta! Vă garantăm toate serviciile și experiența de ansamblu.

Promisiunea noastră față de dvs. este să simțiți bineveniți, să plecați mai relaxați și să arătați cel mai bine. Așa că vino și experimentează noul standard în frumos la Sofia Eleni.

Orar

Luni - Sambata: 9:00 - 21:00