Bucuresti

Solutii de videoconferinta

Solutii de videoconferinta

Detalii

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 ani si 1 saptamana
Vizualizari
675

Voteaza & Distribuie

Descriere

Timpul inseamna bani – spune vechea zicala, iar astazi acest lucru se simte din ce in ce mai acut. Marile companii, cat si companiile de dimensiuni mai reduse sunt in cautare de solutii care sa le eficienitizeze procesele prin reducerea costurilor si timpilor de procesare.
Solutiile de videoconferinta se adreseaza tocmai acestei necesitati crescande ale corporatiilor. Posibilitatea de a rezolva anumte aspecte legate de companie, de a lua decizii importante, de a prezenta prototipuri de produse noi, de a participa la interventii chirurgicale sau a fi asistat in anumite procese, de a initia o lectie sau un curs fara costuri si fara pierdere de timp, la un nivel de securitate cat mai inalt, sunt aspecte pe care le iau in calcul liderii de companii atunci cand cauta un sistem de videoconferinta profesional.
In cautarea unei solutii de videoconferinta, liderii mizeaza de cele mai multe ori pe eficienta si doar in ultimul rand pe reducerea costurilor operationale, eficienta fiind egala in acest caz cu Timpul.
Decizii rapide, solutii imediate, asistenta in timp real, prezentari in grup ad-hoc, oriunde (acasa, la birou, in deplasare), oricand (pe mobil, laptop sau in cloud), la orice ora sunt doar cateva din avantajele solutiilor de videoconferinta pe care liderii le iau in calcul atunci cand isi intocmesc business-planul si bugetele aferente.
http://www.etelecom.ro/

Filtre

Data crearii: Luna trecuta