Bucuresti

'Șotron' de milioane de euro, pericol public. Marca Robert Negoiță

'Șotron' de milioane de euro, pericol public. Marca Robert Negoiță

Detalii stire

Categorie
Stiri administratie
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
612

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mișcarea Populară Sector 3 atrage atenția bucureștenilor că trotuarele de pe Bulevardul Unirii, renovate cu milioane de euro de către primarul Robert 'Borduriță' Negoiță, sunt un pericol public.

Fiecare cetățean care pășește pe pătrățelele roșii din pavaj riscă să alunece, chiar și dacă nu este polei. Soluția penibilă de a monta câte un abțibild incolor pe fiecare pătrățel în scopul de a preveni alunecarea celor care calcă pe el s-a dovedit a fi încă un eșec pe bani publici.

'Sloganul 'trăim în România și asta ne ocupă tot timpul' se potrivește de minune în acest caz. După ce că ai construit ilegal și ai cheltuit milioane de euro, puteai să te asiguri că o lucrare banală nu ajunge să pună în pericol cetățenii. Siguranța cetățenilor trebuie să fie principala preocupare a unui primar, nu umflarea prețurilor. Oare cât au costat abțibildurile pe care le-a montat în speranța mascării incompetenței și a bătăii de joc? Și ce ar trebui să facă oamenii, să țopăie pe abțibilduri? Ca la 'Șotron'?

Robert 'Borduriță' Negoiță ar trebui să plătească din banii lui daunele pe care le va plăti primăria sa celor care au de suferit, pentru că, la cât se umflă prețurile, sigur are de unde', a declarat președintele Mișcării Populare București, Cristian Petrescu.

Mișcarea Populară Sector 3 oferă asistență juridică gratuită celor care au avut de suferit de pe urma incompetenței actualului primar al Sectorului 3. Locuitorii Sectorului 3 pot trimite sesizările pe adresa comunicare @ mps3.ro.