Bucuresti

Tehnicile succesului, conform modelului britanic de reusita

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
598

Voteaza & Distribuie

Descriere

Centrul de consiliere si training in domeniul dezvoltarii personale, profesionale, al comunicarii, al brand-ului personal si al afacerilor organizeaza pe 14 si 15 aprilie 2012, intre orele 10-17 un curs despre tehnicile succesului, conform modelului britanic de reusita.


Cu o experienta de 22 de ani in domeniul mass-media audiovizual (televiziune) si al comunicarii si cu multiple acreditari nationale si internationale (Universitatea de Vest Timisoara, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Academia Britanica de Comunicare, Association Groupe ESSEC Paris, Universitatea din Lyublyana, Extreme Trainning, CNFPA), cabinetul nostru va propune un model de consiliere si de training eficient, rapid si nou, pentru tara noastra.


Dupa curs fiecare participant va primi, gratuit, 3 sedinte de consiliere individuala, cu o durata de 50 minute, fiecare sedinta, aceasta pentru a ne asigura de eficienta si aplicabilitatea personalizata, a celor invatate la curs, la nivelul problemelor fiecarui participant, in parte.


Cursul va contine 4 module:


-tipuri si moduri de comunicare care garanteaza succesul celor ce indraznesc sa le foloseasca;

-dezvoltare personala-strategii de succes in atingerea scopurilor profesionale si in depasirea situatiilor deosebite din viata de zi cu zi;

-elemente cheie in constructia unui brand personal puternic;

-relatii publice de afaceri si elemente pentru un leadership de succes;


Pret curs : 150 Ron


Contact:

e-mail:office@consiliere-personala.com

tel.0744688178

Inscrieri pana la data de 12 aprilie

Sursa : www.consiliere-personala.com