Bucuresti

The Jimmys

The Jimmys @ Hard Rock Cafe

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
407

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 25 noiembrie 201621:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

The Jimmys concertează în premieră la Hard Rock Cafe Bucharest!


The Jimmys au luat cu asalt, timp de zece ani, scene din întreaga lume cu amestecul lor deloc obșnuit de blues, soul, funk si R&B!

The Jimmys este o rețetă obținută prin combinarea unor talente unice în lume precum Perry Weber - un veteran al chitarei, Mauro Magellan - celebrul tobosar de la The Georgia Satellites, John Wartenweiler - bassistul al cărui groove a cucerit nenumărate inimi și triumviratul muzical intitulat "The Amateur Horn Stars" cu Pete Ross la saxofon, Darren Sterud la trombon și Mike Boman la trompeta.

Intregul ansamblu "All-Stars" a fost întrunit sub experiența de peste 50 de ani a inegalabilului Jimmy Voegeli, celebru compozitor și cântăreț ce a bifat până în prezent nenumarate premii și turnee în jurul lumii alături de Clyde Stubblefield, Glenn Miller Orchestra, Davina and the Vagabonds, Youngblood Brass Band, B.B. King și mulți alții.

The Jimmys vor susține un concert extraordinar ce nu trebuie ratat, aducând blues-ul autentic american în premieră la București, pe 25 Noiembrie, la Hard Rock Cafe, unde vor lansa și un album live înregistrat la Sighișoara Blues Festival în 2015.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta