Bucuresti

The Silver Church Club

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
856

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 24 ianuarie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

ECHOES FROM TRANSCENDENCE EVENING

Pe data de 24 ianuarie, in selecta locatie The Silver Church Club, Calea Plevnei Nr.61, organizatorii Kogaionon & DonisArt prezinta, in premiera, o Seara Speciala dedicata elitei muzicale underground autohtone!

Prima alegere se numeste THY VEILS iar Daniel Dorobantu, mentorul acestui concept, a decis ca pentru aceasta seara sa aduca sub lumina reflectoarelor si pe cativa din colaboratorii cu care a realizat ultimul album. Este vorba de "Mountain and Cloud", un CD ce a aparut oficial chiar astazi si despre care puteti afla toate detaliile, inclusiv audio, pe http://thyveils.bandcamp.com. Este un material conceptual, ce insumeaza 4 piese, cca o ora, care dezvolta o aura Landscape Music remarcabila! Puteti asculta, in cel mai inspirat si inedit mod, o combinatie stranie de keyboards cu chitara, trompeta, instrumente de percutie indiene, didgeridoo si chiar voci feminine! Sunetul THY VEILS dezvolta o dimensiune misterioasa, greu de patruns sau perceput la o ascultare superficiala insa perfecta pentru meditatie sau evadare din cotidian! Efectul minimalist al unor instrumente sau sample-uri pune in valoare si mai mult armonia acestui concept muzical care se bazeaza in egala masura si pe latura vizuala, Daniel fiind un artist incontestabil ce stie sa manipuleze imaginea in cea mai abstracta si, poate, retorica forma!

THY VEILS este primul proiect Dark Ambient infiintat in Romania, in urma cu 15 ani, iar cel de-al 5-lea album dovedeste o maturitate rarisima pentru intreaga noastra scena Dark Ambient. Este un material ce se adreseaza in principal fanilor trupelor promovate de Cold Meat Industry, Rage in Eden, Cyclic Law, Eibon, dar si tuturor celor ce accepta impletirea de muzica si imagine ca pe o reala si introvertita provocare…

Filtre petrecere/concert

Ocazii speciale: Petreceri