Bucuresti

Trans-IT - IT pentru Transport & Logistica

Trans-IT - IT pentru Transport & Logistica

Detalii eveniment

Telefon
0723400829
Social links
Categorie
Evenimente auto / moto
Modificat
acum 4 saptamani si 2 zile
Vizualizari
770

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 28 septembrie 201710:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Toamna aceasta aduce in Bucuresti un eveniment B2B de referinta pentru transportatori: Trans-IT, singurul eveniment care aduna in acelasi loc toti furnizorii de solutii IT de care are nevoie industria de Transport & Logistica.

Editia Trans-IT 2017 va avea loc pe 28-29 septembrie, la Crystal Palace Ballrooms Bucuresti, joi si vineri intre orele 10:00-20:00 | Invite only, acces gratuit | Obtine o invitatie >> http://trans-it.ro

“Trans-IT este singurul eveniment care aduna in acelasi loc toti furnizorii de solutii IT de care are nevoie industria de Transport & Logistica. Prezenta este obligatorie pentru orice transportator ce isi doreste sa ramana relevant pe o piata din ce in ce mai globalizata si mai competitiva.” - Luigi Meclea, fondator Autologistic & Trans-IT

Astazi sunt inregistrate peste 54 000 de companii de transport si logistica, doar in Romania. Suntem parte dintr-o piata europeana ce angajeaza peste 11.2 milioane de oameni si genereaza in medie 14% din PIB-ul tarilor membre UE, o industrie dinamica si ultra-competitiva, cu jucatori globali, in care ritmul accelerat de absorbtie a noilor tehnologii ramane in continuare una dintre putinele constante.

De la basic GPS tracking la TMS-uri complexe intermodale, managementul lantului de aprovizionare se bazeaza azi la fel de mult pe digitalizare cat pe infrastructura fizica. Pentru fiecare nevoie a unei firme de logistica exista acum o solutie IT care o deserveste, iar Trans-IT este aici pentru a le aduna pe toate in acelasi loc.

Descoperi, compari si alegi cele mai bune solutii IT pentru afacerea taTrans-IT aduce sub acelasi acoperis elita sectorului IT: o selectie de +90 companii, start-up-uri locale alaturi de lideri internationali, totul de la solutii hardware la sisteme de comunicare si traffic management.

Teme ultra-actuale, 4 track-uri de interes relevante pentru industrieTransporturile nu puteau lipsi dintr-o conversatie cu Internet of Things, Big Data si AI pe buzele tuturor. Descopera cum se aplica trendurile globale pe 4 dintre cele mai relevante teme pentru transportatori: ITMS, Transport Control & DP Systems, Data Processing si E-business.

Vezi produsele in actiune pe Demo StageExpozantii isi vor prezenta serviciile pe Demo Stage, cu sesiuni Q&A: burse de transport, sisteme de securitate si baze de date, servicii de advertising + mult altele de descoperit live. Urmareste Trans-IT pe Facebook pentru program: https://www.facebook.com/TransITRomania/

Faci networking in inima industriei, top-managementStabileste contacte cu reprezentantii celor mai importante companii din industrie, atat expozanti cat si vizitatori. Iti evaluezi competitia, te compari obiectiv cu cele mai mari nume din industrie si castigi know-how aplicabil doar de la cei mai buni.

Pe 28-29 septembrie, asadar, ne intalnim in Bucuresti la editia Trans-IT 2017, la Crystal Palace Ballrooms Bucuresti.

Accesul este gratuit, dar permis doar publicului B2B, in baza unei invitatii pe care o puteti obtine online de pe site-ul evenimentului.

Pe curand!