Bucuresti

Trei mari clădiri de birouri se vor livra în zona Orhideea-Politehnică-Grozăvești

Detalii

Social links
Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Apartine de
ESOP Consulting
Vizualizari
493

Voteaza & Distribuie

Descriere

În urmatoarele 12 luni, se vor da în folosință primele proiecte noi din zona Orhideea-Politehnică-Grozăveşti, cu birouri de clasa A pentru închiriat, lângă Carrefour Orhideea și Pasajul Basarab: The Bridge, prima fază, cu o suprafață de birouri de 36.200 mp și Orhideea Tower cu o suprafață de 36.900 mp, potrivit informațiilor agenției de consultanță imobiliară ESOP Consulting.

Pâna la finalul lui 2017 se va finaliza și faza a doua a proiectului Sema Office II, cu o suprafață de birouri prevăzută la 26.800 mp.

The Bridge va fi deja ocupat în mare parte, încă de la inaugurare, de către angajații BCR, această bancă având un contract de preînchiriere semnat din 2016. The Bridge este construit pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul. Proiectul The Bridge prevede construirea de spații de birouri de clasă superioară, are certificat de clădire verde LEED Gold și sistem eficient de iluminat LED, pe bază de senzori de mișcare, parcare de biciclete și o grădină interioară cu design modern.

The Bridge va avea și 616 locuri de parcare subterane și 72 locuri de parcare la suprafață.

În celălalt colos de sticlă, cu destinație de birouri Orhideea Tower se vor muta angajații unei companii americane de IT&C Misys, având preînchiriată o suprafață totală de 11.000 mp. Proiectul Orhideea Tower are și el atribute de clădire verde, fiind precertificat LEED Gold, cele două turnuri de birouri vor fi vizibile de la distanță, unul având Parter si 16 etaje și celalalt Parter si 12 etaje, devenind un reper în zonă. În total, complexul de birouri va beneficia de 405 locuri de parcare.

Sema Offices II este o nouă fază de dezvoltare a fostei fabrici Semănătoarea. Birourile Sema Park II sunt lângă stația de metrou Petrache Poenaru (fosta Semănătoarea) și beneficiază și ele de nenumărate facilități pentru angajați.

Dacă doriți spații de birouri în zona Orhideea-Politehnică-Grozăveşti, vă puteți adresa companiei ESOP Consulting, specializată atât în tranzacții corporate, cât și pentru companii medii și mijlocii.

http://www.esop.ro