Bucuresti

Trio Aud band aduce Saint Patrick's Day la Bucuresti

Trio Aud band aduce Saint Patrick's Day la Bucuresti

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
654

Voteaza & Distribuie

Descriere

Trio Aud band aduce Saint Patrick's Day la Bucureşti

Duminică, 16 martie 2014, ora 20:30, la Andalivia Art Club (Str. 11 Iunie nr. 62, Bucureşti) va avea loc un concert special, susţinut de Trio Aud band (Laurenţiu Gondiu- compoziţii, chitară, voce; Augustin Creznaru – flaut; Rodica Gondiu - esraj asiatic, voce). Saint Patrick's Day s-a celebrat de-a lungul timpului în întregul univers în cele mai inedite moduri: sărbătoarea a fost aclamată de astronauţi ai Staţiei Spaţiale Internaţionale; în alte zone s-au făcut fotografii de pe orbita pământului, iar celebrările mai pământene s-au soldat cu parade şi curse de cai. Duminică, la Andalivia Art Club, Trio Aud band aduce în prim plan o chitară, un esraj indian şi un flaut clasic, dar şi un repertoriu propriu variat: muzică de film, chill out, jazz, etno rock, folk, teatru de revistă. Astfel, Saint Patrick's Day va fi întâmpinat printr-o varietate de stiluri muzicale şi va oferi publicului o formulă unică de celebrare.

Intrare: 15 Ron. Rezervări la numărul de telefon: 0769.288.120

Pornind dintr-o zonă în care s-au întâlnit muzica balcanică, bizantină şi cultura mediteraneană, Aud band creează o sonoritate proprie, în care locul principal îl ocupă esrajul indian (unic pe scena românească). O chitară, un esraj indian şi un flaut clasic sunt o formulă sonoră inedită, Aud band având un repertoriu propriu, variat ca stilistică: muzică de film, chill out, jazz, etno rock, folk, teatru de revistă.

Laurenţiu Gondiu este compozitor. S-a născut în Chişinău şi are drept reper celebra şcoală rusă de orchestraţie. Este deţinătorul mai multor premii pentru lucrări simfonice, partituri şi orchestraţii care s-au cântat în ţări europene.
Un videoclip poate fi urmărit aici: http://www.youtube.com/watch?v=4-ex_D_nLwo

Unele teme de orchestră ajung să fie adaptate de către autorul lor pentru o formulă mai mică de buzunar: Aud band. Altele sunt scrise special pentru formaţie şi fac parte din coloane de spectacol şi film. http://www.youtube.com/watch?v=W5bJJnysun0Augustin Creznaru, artist instrumentist-flaut.
Încă din studenţie a răspuns provocărilor, colaborând cu orchestre din ţară. Activează de peste 15 ani în orchestra Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" alături de care a susţinut numeroase turnee în ţară şi în străinătate. A susţinut concerte de muzică clasică alături de formaţii în formulă mare/ mică (duo, trio, cvartet, cvinctet, octet).Rodica Gondiu a adaptat într-o manieră proprie un instrument indian muzicii europene. Unic pe scena românească, esrajul, cu un colorit psihedelic şi reverb natural, a fost binevenit atât în muzica de film cât şi de teatru. S-a bucurat de succes în serialul "17 sau o poveste pentru destin". http://www.youtube.com/watch?v=rfogG9G1id4Aud band a susţinut concerte live atât în ţară cât şi pe scenele din străinătate, Rep. Moldova, Cipru, Portugalia, Marea Britanie.
Mai multe informaţii la www.andalivi.org