Bucuresti

Trofeul Club A: Central Warehouse, Fara Vise, Nu & Apa Neagra

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
678

Voteaza & Distribuie

Descriere

Trofeul Club A -

Avanpost Rock

Selectie LIVE:

Central Warehouse, Fara Vise, NU & APA NEAGRACentral Warehouse este un power-trio care abordeaza, pur si simplu, genul "Rock" intr-o maniera 'N' Roll". Membrii ei, sau angajatii depozitului cum ar fi mai corect, si-au inceput activitatea in liceu, in anul 2006, si-au ales numele intr-un mod inedit (de pe un gard) si au inceput sa cante mai serios la sfarsitul anului 2009. Formatia a sustinut concerte in cluburile din Bucuresti, iar la aparitii notabile mentionam: Festivalul Club A 2011, Tonomatul DP2, Concert in Otopeni in deschiderea Compact si Iris. Acestea toate au fost sustinute in formula de 4 membri, insa aparitia la concurs va fi prima in format trio.


In Central Warehouse lucreaza:

Paul "Panti" Dragusin - bas, voce

Rares "Reez" Branzoi - tobe

Tibi Ionescu - chitara, voceFara Vise a fost infiintata in anul 2011, abordand genul alternative rock.


Componentii trupei sunt:

Levi Hamar, chitara si voce;

Adrian Popa, chitara;

Daniel Socheri, tobe;

Andrei Popescu, clape;

Mihail Ghighi Eftimie, bass.


Trupa interpreteaza piese compozitie proprie (muzica Levi Hamar, text Levi Hamar). Pana in prezent au un portofoliu de 12 piese originale, cu texte in romana si engleza.NU & APA NEAGRA este un grup muzical al carui radacini se regasesc in 2001, in Timisoara.


Sunetul NU & APA NEAGRA este rezultatul alaturarii a diverse instrumente: baglama-saz -instrument traditional turcesc - cobza, fluiere, dar si generatoare de sunet electrice si electronice, sintetizatoare, diverse efecte. Grupul isi construieste concertele prin improvizatie, alaturind pasajelor electronice linii melodice care poarta ecoul folclorului - romanesc, turcesc sau balcanic. Bazindu-se pe deja binecunoscutele cura si baglama-saz, drimba, caval si cobza, instrumentarul traditional al grupului se largeste prin prezenta arhaicei gusle, instrument intilnit in cea mai mare parte a Balcanilor. Noise, psihedelic, folk post-industrial - sunt doar cateva dintre atributele muzicii generate de NU & APA NEAGRA.