Bucuresti

Tu ce geantă vei purta în 2020?

Tu ce geantă vei purta în 2020?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
368

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Geanta nu este doar un depozit la purtător de obiecte feminine importante, ci și o parte a unei imagini elegante, un element ce reflectă personalitatea, o demonstrație a tendințelor vestimentare. Iată de ce este atât de special acest accesoriu de zi cu zi pentru orice doamnă sau domnișoară.

Case renumite de design dezvoltă colecții întregi genți de damă pentru fiecare nou sezon. Dacă am studia cu atenție care sunt gențile de modă pentru femei în 2020, am putea concluziona că ele vor avea o varietate de forme și culori care pot satisface dorințele fiecărei fashioniste. Mari și mici, transparente, uni sau colorate, simple sau înzorzonate, există o multitudine de propuneri pentru anul acesta.

Genti 2020
: caracteristici ale formelor moderne

Transparențele

Ai dorit vreodată ca să arunci o privire la ce poartă femeile în poșetele lor? Acum a apărut o astfel de oportunitate. Exemplare frumoase de genți 2020 din plastic translucid sau complet transparent, iată ce design nou propun creatorii. Nu e nimic mai de impact vizual.

Fetele care doresc să se laude cu un nou model de telefon scump sau cu parfumuri de la un brand celebru, vor alege cu siguranță exact acest tip de genți, mai ales dacă vor fi realizate în forme ultramoderne, cubice sau dreptunghiulare. Una dintre tendințele anului viitor este și principiul eliberarii mâinilor, pentru că se schimbă modul de a transporta o geantă. Designerii oferă modele care pot fi purtate pe umăr, prinse de curea sau pe umăr.

Ca un element de noutate, poți purta chiar mai multe genți de diferite mărimi concomitent. O femeie adevărată va găsi întotdeauna ce să pună în fiecare dintre ele, nu-i așa? Nici în 2020 o geantă nu trebuie să aibă aceeași culoare cu pantofii. Deja s-a renunțat la acest stereotip din modă deceniilor trecute care tăiau din vitalitatea unui outfit. Mulți designeri au propus potențialelor cliente pentru noul an ideea de a purta poșete realizate din același material ca și îmbrăcămintea. Exact din aceleași culori și texturi sau în culori complementare.

Formele genților este foarte divers în 2020


Rucsacuri urbane, genți rotunde, genți cubice, genți dreptunghiulare, genti cu formă pătrată, se poartă de toate. Principalele forme se mențin în actualitate de la sezon la sezon, dar altele noi apar în fiecare an. Putem spune că aproape toate opțiunile enumerate (dar și multe altele inedite) pot fi găsite în colecțiile lui 2020.

Geanta încăpătoare, un must have

Tendințele privind moda genților 2020 sunt țin seama de dorințele femeilor. De aceea aceste accesorii, mai ales dacă ne referim la cele casual, se caracterizează printr-un înalt grad de practicitate, o adaptabilitate ridicată la diferite stiluri. Geanta mare, elegantă, din piele ecologică mată, se poate alege dacă aveți nevoie de mult spațiu. Chiar ai de unde să selectezi una care să îți fie pe plac!

Gențile care se poartă pe umăr

Este extrem de vizibilă tendința actuală de a elibera mâinile. Această dorință este complet implementată într-un model de geantă compactă, de dimensiuni mici sau medii. Versatilitatea formei unei genți crossbody este extraordinară. Ea se poate purta cu orice fel de haine: elegante, dar și casual.

Gențile rotunde, un accesoriu chic în 2020

Gențile de mână cu formă rotundă propuse cumpărătoarelor rămân la modă în în sezoanele viitoare. Cel mai adesea sunt mici. Dar există și exemplare de dimensiuni destul de impresionante care vor atrage cu siguranță toate privirile.

Autor