Bucuresti

Tudor Gheorghe - Serenada din Trecut

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
1539

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tudor Gheorghe - Serenada din Trecut


Miercuri, 20 August 2008, ora 21:00

Centrul Cultural Mihai Eminescu ( Parcul National)


Pret/bilet:
Categoria VIP : 90 RON
Categoria 1 : 70 RON
Categoria 2 : 50 RONIn plin sezon estival, maestrul Tudor Gheorghe concerteaza pe scenele litoralului romanesc, intr-un nou spectacol, intitulat "Serenada din trecut". Turistii aflati in concediu, au sansa de a petrece o seara minunata in compania marelui interpret, ascultand cantece de odinioare, care cu siguranta pot incanta sufletul oricarui meloman.


Serenadele din trecut de la malul marii, vor putea fi ascultate pana pe 15 august, urmand ca maestrul sa revina la Bucuresti, pentru pregatirile reprezentatiei de gala, din data de 20 august de la Centrul Cultural "Mihai Eminescu" din Parcul National.


Pentru ultimul concert al acestui sezon, Tudor Gheorghe, impreuna cu impresarul Pepino Popescu, pregatesc un program special. In acompaniamentul orchestrei, concertul "Serenada din trecut" de la Bucuresti, va fi o surpriza incantatoare pentru toti iubitorii de gen, si mai ales pentru cei care vin cu placere , de fiecare data la spectacolele sale.


Concertul va incepe la ora 21:00 si va avea o durata de aproximativ doua ore. Cei care au facut deja rezervari online pe site-ul www.vreaubilet.ro, isi vor putea ridica biletele, incepand de luni, 28 iulie de la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2.


De asemenea, biletele mai pot fi achizitionate de la Sala Palatului, Magazinul Muzica sau online prin www.blt.ro si www.bilete.ro.