Bucuresti

Ultima saptamana de presale pentru festivalul METALHEAD Meeting 2014

Ultima saptamana de presale pentru festivalul METALHEAD Meeting 2014

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
435

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ultima saptamana de presale pentru festivalul METALHEAD Meeting 2014
Organizatorii festivalului METALHEAD Meeting 2014 care ii are ca headlineri pe Sepultura si Moonspell, anunta ca mai sunt doar cateva zile pana cand se termina prima perioada de presale. Mai exact, doar pana pe 3 martie gasiti bilete la preturile speciale de 65 de lei respectiv 90 de lei Golden Circle.
Festivalul va avea loc in data de sambata, 7 iunie la Arenele Romane diN Bucuresti.
Dupa 3 martie, biletele vor costa 80 de lei respectiv 110 lei Golden Circle. Biletele pot fi gasite pe www.iabilet.ro , www.Myticket.ro, www.Bilete.ro, www.Biletoo.ro si www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu si la Palatul National al Copiilor)
METALHEAD Meeting are pana acum anuntate pe afis 5 nume (din totalul de 7) dintre care 4 internationale: Sepultura (Brazilia), Moonspell (Portugalia), Last Hope (Bulgaria), Endsight (Grecia) si Diamonds Are Forever (Romania). In cel mai scurt timp organizatorii vor mai anunta inca doua trupe de talie internationala pe afisul festivalului.
METALHEAD Meeting, aflat deja la editia a doua dupa succesul de anul trecut alaturi de Hypocrisy si Lake Of Tears tot de la Arenele Romane, este organizat de METALHEAD.ro, site-ul de rock numarul unu din Romania, cu sprijinul Gala si Bestmusic Live Concerts.
Pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
Facebook Event: www.facebook.com/events/222070337973486/

Un eveniment prezentat de Ciuc Premium si Monster Energy !