Bucuresti

Vodafone Experience Store

Vodafone Experience Store

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Bulevardul General Vasile Milea, nr. 4
Telefon
*222, 0372022222 Departamentul Relatii Clienti
Web
www.vodafone.ro
Categorie
Magazine Gsm
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Apartine de
AFI Palace Cotroceni
Vizualizari
1090

Voteaza & Distribuie

Descriere

Situat la primul etaj din AFI Palace Cotroceni, Vodafone Experience Store te introduce în lumea inovațiilor digitale printr-o experiență unică, ce îmbină perfect gadgeturile și telefoanele de ultimă generație cu un spațiu futuristic multifuncțional.

Vodafone Experience Store este împărțit în zone specifice de interes, gândite să satisfacă toate curiozitățile tale digitale și nu numai. Vei avea întotdeauna de unde alege, fie că vrei să testezi ultimele jocuri sau aplicații sau să te distrezi împreună cu prietenii sau familia la o cafea, într-un mediu ambiant unic în România.

In timp ce încerci cele mai noi aplicații de pe telefoanele și gadgeturile multimedia prezente în magazin, poți testa și puterea Internetului cu viteze de până la 43.2 Mbps. Iar pentru orice întrebare, experții Vodafone îți stau la dispoziție pe tot parcursul vizitei tale.

Zona de relaxare este dedicată deopotrivă copiilor, cât și părinților și tuturor momentelor speciale petrecute împreună. Indiferent de cum alegi să abordezi opțiunile Vodafone Experience Store, beneficiile sunt de partea ta.