Bucuresti

Vrei sa-l vezi live pe numarul 1 mondial la snooker?

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
378

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vrei sa-l vezi live pe numarul 1 mondial la snooker? De azi, biletele pentru „BEST OF SNOOKER” se pot cumpara si de la agentiile de turism, prin Bilet.ro!

Incepand din 31 Martie 2016, cei care doresc sa il vada jucand live pe numarul mondial la snooker isi pot rezerva un loc in sala si prin intermediul retelei Bilet.ro! Dupa cum fanii deja au aflat, pe 22 Mai 2016, la Circul Globus din Bucuresti va avea loc prima gala “Best of Snooker”, unde se vor intalni Mark Selby, Neil Robertson si Judd Trump!


In afara de site-urile pe care deja se gasesc bilete la acest eveniment (BILETOO.ro, EVENTIM.ro), fanii snookerului pot comanda acum bilete si de pe BILET.ro sau din reteaua magazinelor partenere Bilet.ro: Agentiile TUI Travel Center, Eurolines, standul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1, Libraria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta.

Evenimentul din 22 Mai 206 le aduce impreuna pe cele trei vedete ale snookerului, meciurile dintre „Bufonul din Leicester”, „Masinaria din Melbourne” „Asul din Pachet” urmand sa aiba loc in urmatoarea ordine:
Meci 1: Judd Trump vs Neil Robertson
Meci 2: Mark Selby vs Judd Trump
Meci 3: Neil Robertson vs Mark Selby

Preturile biletelor pentru evenimentul BEST OF SNOOKER, din 22 mai 2016 de la Circul Globus Bucuresti sunt cuprinse intre 100 de lei si 800 de lei, in functie de categorie. Biletele pot fi achizitionate online de pe BILETOO.ro, EVENTIM.ro sau in format fizic din librariile Eminescu, Librarium, Carturesti, Humanitas, de la standul BiletFan de la statia de metrou Unirii 1, din magazinele Vodafone, Orange, Germanos si mai nou si de pe BILET.ro si de la Agentiile TUI Travel, Eurolines, Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta.