Bucuresti

Workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale

Detalii

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 8 luni si 1 zi
Apartine de
Art & Hobby Studio
Vizualizari
1197

Voteaza & Distribuie

Descriere

Te asteptam la Workshopul de dezvoltare personala prin pictura de mandale. In acest atelier poti sa descoperi metode ce tin de psihologie, dezvoltare personala si arta pentru a-ti vindeca emotiile. Accesand imaginatia, relaxarea si detasarea vei vedea aceeasi situatie sau poveste cu alti ochi, intr-un mod constructiv, pozitiv si detasat.

Scopul workshop-ului:
– inveti cum se foloseste mandala in auto-cunoastere si dezvoltare personala;
– explorezi si echilibrezi o situatie/ o stare emotionala limitatoare;
– inveti sa pictezi mandale.
Structura atelierului:
– prezentarea mandalei si a semnificatiei ei; – intrebari si raspunsuri;
– alegerea situatiei/starii si gasirea resurselor interioare necesare pentru echilibrarea emotionala (dezvoltare personala NLP – programare neuro-lingvistica);
– pictarea intuitiva a mandalei si observarea altor modele de mandale (poze) pentru inspiratie;
– pe parcurs vei primi indicatii pentru a reprezenta corect elementele pictate dupa modele sau pentru a combina culorile in mod eficient; – feedback.

La ce ajută pictura de mandale?
Rostul acestei terapii prin arta este acela de a ne echilibra emotional, de a ne relaxa, de a dezvolta o comunicare intuitiva cu noi insine, dincolo de cuvinte si logica. Workshopul este sustinut de Maria Constantinescu, pictorita si NLP Master Practitioner: Maria a transformat hobby-ul intr-o activitate profesionista, incepand din 2011. In atelierele pe care le sustine, imbina arta cu dezvoltarea personala si autocunoasterea folosind metode din psihologia NLP (programarea neuro-lingvistica). A studiat facultatea de sociologie si este Master Practitioner NLP certificat de catre International Association for Neurolinguistic Programming si International Association of NLP Training Institutes, prin Competent Consulting. La toate acestea se adauga cunostinte in arte plastice dobandite prin pregatiri alaturi de o profesoara a Facultatii de Arte Plastice, Bucuresti.

Durata atelierului: 5 ore cu o pauza de ceai.
Numar minim de participanti: 6.
Numar maxim de participanti: 12
Cu lucrarile finale participantii vor pleca acasa.

Workshop-ul este destinat persoanelor cu varsta de peste 16 ani. Nu este necesar sa ai cunostinte de pictura pentru a participa.

Inscrierea se face prin mail la adresa contact @ artandhobbystudio.ro. In mail vei preciza ca doresti sa te inscrii la Workshop pictura mandale, numarul de persoane, numele si un numar de telefon.