Bucuresti

Zugravi in Bucuresti

Zugrav in Bucuresti

Detalii

Telefon
0768394945
Pret
300 LEI
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
903

Voteaza & Distribuie

Descriere

Firma Zugravi in Bucuresti

Renovare apartament. Zugraveli. Gresie si faianta. Gips carton
Ne adresam tuturor celor care cauta un zugrav sau o echipa de zugravi in Bucuresti si doresc sa beneficieze de zugraveli de calitate executate in termen si factura fiscala.

Design interior- exterior, amenajari si finisaje de lux la cele mai mici preturi. Esti nehotarat in privinta amenajarii propriei locuinte? Avem cele mai bune solutii pentru tine! Cu ajutorul programelor de design iti creem decorul dorit dupa cele mai frumoase idei inchipuite de tine!

Constructii case la cheie, case din lemn, termoizolatii, amenajari interioare: tencuieli, glet, rigips, zugraveli lavabile, parchet, sanitare. Proiectare si obtinere autorizatii construire sau desfiintare la orice sector.
Specialistii nostri in reparatii de zugraveli sunt solicitati pentru diferite operatiuni de acest tip iar cele mai intalnite sunt urmatoarele:

- Reparatii ale tavanului si a peretilor in urma in urma inundatilor. In acest caz in fuctie de gravitatea inundatiei este posibil sa fie necesara reparatia zugravelii in adancime (pana la zidarie cu refacerea gletului) sau la suprafata cu tratarea zonei impotriva petelor si zgravire. In orice caz va trebui sa luati in consideratie ca reparatia petelor de inndatie nu pot fi reparate decat dup ace zona este uscata bine.

- Improspatarea zugavelii este foarte utila in spatiile de birouri cu trafic intens atunci cand se doreste mentinerea aspectului zugravelii in zonele de contact cu scaunele sau sub birouri. Improspatarea zugravelii in apartamenele inchiriate este utila pentru proprietarii ce doresc sa imbunatateasca aspectul apartamentului inainte de inchiriere.

- Reparatia petelor accidentale de pe pereti pot fi reparate usor de zugavul nostru indiferent de natura acestora, fie ca sunt pete de vin, cafea sau desene facute accidental de cel mic.

- In urma reparatiilor de instalatii sanitare sub cada sau in nisele ce ascund tevi se face fixarea sau inlocuirea placilor de faianta sau de gresie.

Reparatia gaurilor din pereti fie ca acestea sunt in pereti de rigips sau in zidarie.

Daca sunteti din Bucuresti si doriti sa va zugraviti sau renovati casa si vreti sa lucrati cu o echipa profesionista de zugravi.

Filtre

Tip anunt: Servicii