Bucuresti

Klaus Multiparking Sistem

Klaus Multiparking Sistem

Detalii parcare auto

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Strada Vantului, nr. 4-6
Categorie
Parcari auto
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
2106

Voteaza & Distribuie

Prezentare parcare auto

Klaus Multiparking Sistem Bucuresti

Inca din 1907, cand Klaus a fondat un atelier de reparat carute,solutiile inteligente au caracterizat activitatile companiei.Prin 1960, Klaus devine un adevarat pionier in istoria tehnica, construind caroserii, inventand "Klaus-Bremsluft-Schnellkipper (un sistem de franare pneumatica), dezvoltand carusele innovatoare pentru parcuri de distractii si construind excavatoare si macarale.
Primul sistem de parcare Klaus a aparut pe piata in 1964.
In 1972, productia este extinsa la trei serii diferite.
In 1973, cand compania si-a mutat sediul in Aitrach (langa Memmingen, sudul Germaniei), devenise deja un lider al productiei de sisteme de parcare la nivel mondial.
Din 1975, sunt acordate primele licente pentru productia de automate de parcare, de exemplu Japonia, iar in 1980 devine renumita la nivel mondial pentruinovatiile sale si progresul tehnic in toate domeniile de activitate. Cand se confrunta cu provocari noi, Klaus reuseste reuseste sa-si pastreze locul de frunte pe piata, bazandu-se pe flexibilitate si idei innovatoare.
In 1985, compania isi extinde gama de fabricatie. Proportiile sistemelor de parcare orizontala cresc comparativ cu cele ale sistemelor inclinate. In acelasi timp, sistemele sunt constant adaptate noilor dimensiuni ale vehicolelor.
In 1988 Klaus prezinta noul automat de parcare compact, care cucereste repede piata.
In sfarsit, in 1993 Klaus introduce pe piata sistemele de parcare complet automatizate, masinile fiind parcate sub asistenta calculatoarelor.
Pana astazi, aceste sisteme au fost constant perfectionate.
Astfel, sistemele de parcare Klaus au la baza aceste principii: know-how, tehnologie inovatoare, solutii individuale.
Din aceasta cauza, clientii nostri se bazeaza pe progresul prin traditie.