Se afişează 1-10 din 144 rezultate.
- poze 1
-
Smântâna este un ingredient frecvent întâlnit în gastronomia românească, unul apreciat pentru capacitatea sa de a transforma orice fel de mâncare, de la aperitive, la feluri principale sau chiar deserturi, într-un deliciu culinar.
- poze 1
-
În lumea rafinată a vinului, există o categorie specială de licori care atrag atenția cunoscătorilor și a pasionaților: edițiile limitate. Aceste vinuri nu sunt doar băuturi fine, ci adevărate opere de artă, care transformă experiența degustării într-un moment plin de eleganță și rafinament.
- poze 1
-
Șampania are un impact cultural semnificativ și este asociată cu luxul și celebrarea. Este considerată una dintre cele mai elegante băuturi și este adesea asociată cu ocazii speciale sau evenimente festive. A fost prezentă în artă, literatură, film și muzică, devenind un simbol al bucuriei și al reușitei.
- poze 2
-
Restaurantele specializate în mâncăruri pe bază de pește trebuie să fie pregătite la nivel de meniu. Trebuie să fie prezente foarte multe preparate din pește. Secretul preparatelor este ca peștele să fie cât mai proaspăt pentru a fi cât mai gustos.
- poze 1
-
Un meniu cu textură de lemn poate adăuga o notă rustică, caldă și atrăgătoare la un restaurant, cafenea sau orice altă afacere din industria ospitalității. Textura de lemn poate fi folosită pe copertă, pagini interioare sau alte elemente decorative ale meniului.
- poze 3
-
În tumultul vieții moderne, ritmul alert ne dictează nu numai modul în care ne desfășurăm ziua, ci și cum mâncăm. Mâncarea rapidă, convenabilă și ușor de preparat a devenit o necesitate, iar unul dintre cele mai iconice produse care s-a adaptat perfect acestui stil de viață este supa la plic.
- poze 1
-
Echipamentelor profesionale au un rol extrem de important în calitatea produselor de patiserie. Echipamentele de înaltă calitate pot influența gustul, textura și aspectul produselor de patiserie. De exemplu, un cuptor de patiserie profesional ...
- poze 1
-
Folosirea ingredientelor locale în bucătărie nu doar că sprijină economia, dar adaugă și o notă de autenticitate și prospețime rețetelor tale. Pe lângă asta, e un pas bun spre un stil de viață sustenabil.
- poze 2
-
Bucătăria unui restaurant trebuie să fie dotată din toate punctele de vedere deoarece reprezintă inima restaurantului. Din bucătărie pleacă toate preparatele ce sunt menite să impresioneze clienții. În acest articol vei găsi informații despre diferite tipuri de cuțite care sunt esențiale în bucătăria unui restaurant.
- poze 1
-
Dacă te mândrești cu o producție de vin făcut de tine și vrei să te bucuri de savoarea lui, înseamnă că ești curios să afli condițiile ideale de păstrare. Pasiunea pentru vinul de casă este împărtășită de mulți, însă nu toți cunosc secretele depozitării lui.
409686409675409560409453409437409393409369409251409070409045