Bucuresti

Restaurantul Vulturul

Restaurantul Vulturul

Detalii restaurant

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Strada Blejoi, nr. 2
Telefon
0213514149, 0722335116
Web
http://www.restaurantvulturul.ro
Categorie
Restaurante
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
718

Voteaza & Distribuie

Prezentare restaurant

Restaurantul Vulturul Bucuresti

Restaurantul a fost infiintat in anul 1997 din dorinta de a oferi preparate si servicii de calitate superioara tuturor oaspetilor care ne trec pragul.
Plecand de la ideea ca fiecare client trebuie sa fie multumit, indiferent de asteptarile sale ne-am straduit sa tinem cont de toata experienta acumulata in ultimii 30 de ani in acest domeniu si sa venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii si servicii complete de la o simpla cina pana la organizarea unor ample evenimente festive.

Toate acestea au insemnat o permanenta preocupare pentru noi reusind in acest fel sa ne pastram si sa ne extindem clientela.
Tot din respect pentru cei care ne-au trecut pragul nicioadata nu am neglijat aspectul costurilor, oferind un raport corect calitate/cantitate/pret, corectitudinea fata de clientii nostri fiind una din valorile noastre de baza.
Modul in care ne-am conservat si ne-am respectat valorile a fost recompensat in timp, oaspetii ocazionali devenind clienti zilnici.

Locatia noastra ofera o modularitate si adaptabilitate tuturor genurilor de evenimente. In acest moment dispunem de un salon elegand cu capacitate 100-150 persoane, un salon modern de 60-90 persoane, un salon rustic 30-50 persoane si 2 gradini de vara, oricand gata sa gazduiasca o multitudine de evenimente sau ocazii speciale cum ar fi aniversari si baluri, nunti, botezuri, cununii, corporate party, meeting point etc.

Orar restaurant

Luni: 12:00 - 23:00
Marti - Duminica: 10:00 - 23:00

Filtre restaurant

Tip: Restaurante
Specific: International, Romanesc
Servicii oferite: Locatie evenimente
Facilitati: Sala de botez, Sala de nunta
Numar de locuri: intre 100 si 200
Program extra: Sambata, Duminica