Bucuresti
Se afişează 331-340 din 939 rezultate.
  • Tort cu glazura de ciocolata raw
  • 0

  • Dupa cum v-am obisnuit deja, aceasta reteta e facuta din ingrediente crude, neprocesate termic, fara alimente de origine animala si indulcitori artificiali!
  • Salata de kale cu ton
  • 0

  • Varza kale are niste proprietati incredibile si este considerata superalimentul momentului. Plina de antioxidanti, minerale si vitamine, aceasta varza scade considerabil riscul de cancer ovarian si cancer la san si diminueaza riscul de artrita.
  • Branza de migdale cu leurda
  • 0

  • Pentru ca am postat mancaruri raw, dulciuri raw, tagliatelle raw, m-am gandit ca ar fi cazul sa postam si un aperitiv raw. Nu am vrut doar sa bifez sectiunea, ci am vrut sa aduc in atentia tuturor cat de usor se poate face acest aperitiv.
  • Meniul zilei de la Restaurant L`esperance
  • 0

  • Restaurant L`esperance din Bucuresti va invita sa serviti meniul zilei la pretul de 19,99 lei. De asemena un personal specializat, cu inalta calificare, va sta la dispozitie pentru a va oferi servicii de catering si organizare de mese festive la sediul sau la domiciliul clientului.
  • Tagliatelle de dovlecel cu ciuperci crude si sos picant
  • 0

  • Cine a spus ca nu putem savura o portie de tagliatelle consistenta si delicioasa la cina? Ma refer aici sa putem manca portia de tagliatelle fara sa ne simtim vinovati ca luam in greutate, fara sa ne gandim la cantitatea de carbohidrati ingerata si toata seria de mustrari de constiinta la care ne supunem. Totul tine de imaginatie si de cum alegem ingredientele. Optiunile sunt neliminate.
  • Quinoa cu migdale si cocos & avocado umplut
  • 0

  • Fructul avocado este bogat acizi graşi omega-3, adică are grăsimi sănătoase care sunt benefice pentru sănătatea inimii şi a creierului. Reglează tensiunea arterială, scade nivelul trigliceridelor, protejeaza ficatul si ajuta la mentinerea nivelului optim al glicemiei.
  • Panna cotta cu topping de fructe de padure raw
  • 0

  • Vorbim din nou despre dulciuri. Ce sa facem daca suntem atat de ispititi de ele...? Gasim variante mai sanatoase pentru a le introduce in alimentatie fara sa ne simtim atat de vinovati.