Bucuresti

Upground Residence

Detalii ansamblu rezidential

Adresa
Bucuresti, Strada Inginer George Constantinescu, nr. 3
Telefon
0213115858
Fax
0213193563
Web
https://www.upground.ro
Categorie
Ansambluri rezidentiale
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
2342

Voteaza & Distribuie

Prezentare ansamblu rezidential

Upground Residence Bucuresti

Suntem constienti ca luxul implica mai mult decat un spatiu generos. Credem ca o zona rezidentiala exclusivista este doar o conditie necesara pentru o locuinta superba. Stim ca o vedere spectaculoasa bucura si relaxeaza privirea, dar in acelasi timp suntem convinsi ca un stil de viata si de locuire urbana inseamna mai mult decat toate acestea impreuna.

Consecventi cu aceasta premisa, am creat un ansamblu rezidential care intruchipeaza un stil de locuire distinct, care rezoneaza cu dorintele si felul de a fi al viitorilor proprietari. Upground Residence propune astfel un nou concept al locuirii urbane, construit in jurul dorintei clientului de a obtine acces rapid la toate ingredientele unei vieti extraordinare.

Upground Residence este un loc unic, creat pentru persoanele cu standarde rezidentiale foarte ridicate, in cautarea unui spatiu care sa le ofere o experienta desavarsita. Edificiul este pozitionat in partea de nord a capitalei, care a devenit noul centru de afaceri, comercial si de relaxare. Upground Residence cuprinde apartamente cu doua, trei si patru camere, precum si duplexuri si penhouse-uri, care imbina notiunea de spatiu generos cu materiale si decoratiuni de calitate premium, care dau proprietarului sentimentul unic al privilegiului.

Suntem constienti de faptul ca persoanele cu un stil de viata dinamic au dorinte si nevoi complexe. De aceea, cei care locuiesc in Upground Residence au acces la toate facilitatile necesare unei vieti confortabile: restaurant si cafenele, buticuri ale unor branduri renumite, cel mai nou centru de fittness World Class Health Academy, precum si gradinita si servicii de after school; supermaket, farmacie, centru medical, banci, posta, agentie de turism, salon de infrumusetare, dry cleaning, spa si piscina. Am avut grija ca rezidentii Upground sa se poata relaxa si sa redescopere linistea naturii si de aceea am creat 5,000 mp patrati de spatii verzi si alei. Suntem incredintati ca acesta este stilul de locuire urbana la care visati si ca de aceea la Upground Residence va veti simti intotdeauna acasa.