Bucuresti

Godot Cafe - Teatre

Godot Cafe - Teatre

Detalii teatru

Adresa
Bucuresti, Strada Blanari, nr. 14
Telefon
0736414244
Web
https://godotcafeteatru.ro
Social links
Categorie
Teatre
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
3658

Voteaza & Distribuie

Prezentare teatru

Godot Cafe Teatru Bucuresti

Godot Cafe-Teatru
este un spaţiu îndelung aşteptat – şi, mai ales, necesar – în peisajul cultural bucureştean, în special în zona teatrului independent. De aici şi denumirea sa, aluzie la personajul din piesa „Aşteptându-l pe Godot” de Samuel Beckett. Conceptul de cafe-teatru păstrează fizionomia unui teatru clasic, fiind singura sală cu această structură din Bucureşti. Este un loc conceput cu suflet, dotat cu scenă, cortină, pian, în care la bar lucrează studenţi la actorie. Un loc în care pur şi simplu te simţi bine.

Unul dintre puţinele spaţii din oraş dedicate exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezintă în fiecare seară pe scena sa artişti tineri: se joacă piese de teatru contemporan, au loc concerte, spectacole de improvizație, proiecţii de film, expoziţii de fotografie sau lansări de carte.

Din noiembrie 2010, când şi-a deschis porţile, Godot Cafe-Teatru a devenit rapid unul dintre cele mai cunoscute și apreciate spații din zona teatrului independent bucureștean. Conceput după un model aplicat cu succes în străinătate, Godot a devenit un favorit al publicului prin atmosfera caldă și prietenoasă, de cafenea interbelică, și prin producțiile din ce în ce mai ambițioase care au demonstrat că teatrul ”de cafenea” nu este unul facil și lipsit de pretenții artistice și că îmbinarea între calitate și confort satisface gusturile unei game diverse de spectatori. Producțiilor proprii li s-au alăturat treptat un număr impresionant de spectacole găzduite, Godot Cafe-Teatru oferind oricărui artist șansa de a se exprima și devenind, astfel, un punct de întâlnire între conceptul de spațiu independent și cel de teatru de repertoriu.

Orar teatru

Luni - Duminica: 12:00 - 19:00

Filtre teatru

Program extra: Sambata, Duminica