Bucuresti

Bendis

Bendis - Frumusetea Vine Din Interior

Detalii clinica

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Maresal Alexandru Averescu, nr. 9, bl. 5, sc. 1, ap. 6
Telefon
0722684735
Web
http://www.bendis.ro
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2094

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Bendis Bucuresti

Principiul pe baza caruia echipa Bendis isi defasoara activitatea este ca orice interventie chirurgicala cosmetica sau plastica trebuie sa fie rezultatul direct al comunicarii cu pacientii nostri. Realizata in deplina cunostinta de cauza, o astfel de interventie este in masura sa va schimbe in bine atit viata personala cit si pe cea sociala. Pentru a va facilita perioada de adaptare la schimbarea efectuata, Bendis va ofera si servicii de consiliere postoperatorie.
Pacientii nostri spun ca cel mai mare merit al specialistilor din echipa Bendis este ca vad frumusetea dincolo de aspectul fizic si reusesc sa o aduca la suprafata.
La grecii antici frumusetea alaturi de alte calitati a fost regasita si la fiicele lui Zeus – cele 3 Harites, care personifica frumusetea, gratia si farmecul feminin. Faceau parte din alaiul Afroditei. Unele mituri le pun in relatie cu Muzele deoarece gratiile ii protejau si pe poeti.
Avind ca baza frumusetea acestui popor inradacinata bine in aceste meleaguri din vremea dacilor, aducem in epoca moderna spiritul dornic de frumos personificat atunci prin Zeita Bendis si acum prin cabinetul BENDIS Medical.

Filtre clinica

Tip: Privat
Specialitatea: Chirurgie plastica