Bucuresti

Kidodent

Kidodent

Detalii cabinet stomatologic

Adresa
Bucuresti, Strada Roma, nr. 42 A
Telefon
0212308660, 0722884433
Web
http://www.kidodent.ro
Categorie
Cabinete stomatologice / Laboratoare dentare
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1016

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet stomatologic

Kidodent Bucuresti - stomatologie pediatrica, ortodontie

La kidOdent tratăm toți copii ca și cum ar fi ai noștri. Este dorinta noastra sinceră ca fiecare vizită in cabinetul nostru sa fie una cat mai placută. Noi credem ca o experientă stomatologică pozitivă in perioada copilariei va forma un adult care iși va mentine o igiena dentara buna toata viata si va incuraja acelasi comportament și la copiii lui. Tratand toti membrii familiei cu respect și grija dezvoltăm o relatie pozitivă, de incredere care ne dorim sa dureze toata viața. Ne adresam familiilor care apreciază tratamentul de calitate și atentia personalizată pe care cabinetul nostru o ofera pacientilor.

Scopul nostru este sa oferim fiecarui pacient cea mai bună ingrijire dentară intr-o atmosferă prietenoasă care il va face pe copilul dumneavoastră sa se simtă in largul lui. Echipa noastră va asigura confortul dumneavoastră in timp ce copilul va beneficia de tratamente dentare la cele mai inalte standarde. Dorim ca micutii sa se bucure de un zambet sanatos toata viata și am vrea sa vedem acel zambet tot timpul cat sunteți in cabinetul nostru.
Misiunea noastră este să asigurăm un zâmbet frumos, fără durere, la standardele oricărei clinici din Europa de Vest sau din America.

La kidOdent facem tot posibilul să eliminăm disconfortul obișnuit din cabinetul stomatologic, discutând cu copiii despre planurile de tratament și antrenându-i cu ajutorul jocurilor interactive. Elevii și adolescenții beneficiază de consultație de specialitate gratuită și de un program de prevenție si profilaxie bine pus la punct care include un consult cu revelator de placă bacteriană, instructaj de periaj, un detartraj, un air flow și un periaj professional.