Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Kilpatrick Executive Search

Kilpatrick Executive Search

Detalii firma de recrutare

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada C. A. Rosetti, nr. 17
Telefon
0215270585
Categorie
Firme de recrutare
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
27012

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma de recrutare

Kilpatrick Executive Search Bucuresti

Datorita anilor de experienta in consultanta, Kilpatrick atrage prin crearea de strategii de recrutare necesare clientilor in procesul de recrutare de top management. Ne specializam pe proiectele de selectie, pe care le coordonam pana la capat. Gratie experientei si intuitiei, putem livra cel mai bun candidat in cel mai scurt timp posibil.

Clientii nostri ne vad ca pe un partener strategic, axat pe identificarea celui mai bun talent, pe care il recrutam pentru a face fata provocarilor mediului de afaceri. Ne folosim de experienta in consultanta, de procesul de cautare robust si mijloacele de ultima tehnologie pentru a livra cu incomparabila calitate. Pe langa recrutare si executive search Kilpatrick s-a extins incluzand servicii de leadership si activitati concentrate pe munca in echipa si evaluarea acesteia. Acest lucru permite clientilor consolidarea valorilor de baza ale companiei.

Orar firma de recrutare

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Anunt Platina Rosman Talent Solutions

Rosman Talent Solution - tel. 0723.581.116 - este o companie care ofera servicii de recrutare si selectie de personal, consiliere in cariera, administrare si salarizare. ​Cu o perspectiva noua asupra strategiilor de recrutare, Rosman reuseste sa atraga parteneri de business din diferite arii: It&tehnologie, inginerie, financiar, logistica, BPO...