Bucuresti

Adserving iAgency.ro Partener de afaceri

Adserving iAgency.ro

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Aleea Cauzasi, nr 47
Telefon
0723208290
Web
https://www.iagency.ro
Social links
Categorie
Publicitate
Modificat
acum 4 luni si 3 zile
Vizualizari
1456

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Adserving iAgency.ro Bucuresti

O agentie interactiva specializata in produsele de marketing in era Internetului, continua drumul produselor traditionale de marketing, de acolo unde acesta se opreste. In loc de televiziune, avem videoclipuri virale, in loc de radio clasic avem podcasts (transmisii online), in loc de printuri avem bannere online, in loc de marketing prin posta avem campanii de emailing si RSS. O agentie interactiva stie ca aceleasi vechi metode de comunicare nu mai sunt suficiente, intr-o generatie de consumatori care aprecieaza creativitatea, originalitatea, umorul, multimedia interactiva si care are dorinta arzatoare de a comunica opinia ei despre produse si servicii direct companiei care le comercializeaza.

O agentie interactiva creaza o campanie de marketing care poate fi vazuta de consumatori numai atunci cand acesta isi doreste. Nu uitati ca oamenii incep sa fie agasati de agresivitatea unor campanii de publicitate.

Daca o companie nu a lansat inca o campanie de publicitate online si cauta idei cum poate sa-si atinga targetul de consumatori, o agentie interactiva poate fi de ajutor.