Bucuresti

Cerisdent

Cerisdent Activ

Detalii cabinet stomatologic

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Stirbei Voda, nr. 38
Telefon
0723169690
Web
https://cerisdent.ro
Categorie
Cabinete stomatologice / Laboratoare dentare
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1915

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet stomatologic

Cerisdent Bucuresti

Cabinetul stomatologic Cerisdent si-a inceput activitate in iunie 2005 avand ca scop furnizarea de servicii stomatologice profesionale, pentru toate categoriile de varsta (copii, adulti, pensionari) si a venit ca o dorinta a Dr.Popescu Ceris de a realiza un cabinet stomatologic care sa vina in intampinarea celor care doresc un act terapeutic deosebit intr-un ambient placut si linistit.

Tratamentele stomatologice sunt nedureroase, iar lucrarile dentare sunt realizate rapid. Serviciile stomatologice sunt complete cuprinzand toate gama de tratamente stomatologice: terapie dentara, protetica, implantologie, cosmetica dentara, ortodontie si profilaxie dentara.

Cabinetul stomatologic Cerisdent este dotat cu aparatura ultramoderna si completa, astfel putand fi asigurata toata gama de servicii in stomatologie. Spatiul este generos si respecta normele corecte impuse de lege pentru functionarea corespunzatoare a cabinetului stomatologic: hol, sala de asteptare, camera speciala pentru sterilizare, toaleta pentru pacienti si toaleta pentru personalul medical. Dotarea cabinetului stomatologic cuprinde un unit dentar modern, aparat de detartraj cu ultrasunete, lampa foto pentru realizarea de obturatii fizionomice, iar materialele folosite sunt de ultima generatie. Sterilizarea se realizeaza conform normelor DSP-Bucuresti cu aparate de sterilizare noi, de ultima generatie.