Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Ulciorul Sfaramat

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Apartine de
Teatrul Masca
Vizualizari
655

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 12 decembrie 2015

Sambata  12 decembrie – U

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Cea mai bună comedie germană, Ulciorul sfărâmat se naște în urma unui pariu pus de niște tineri scriitori care priveau un tablou cu același titlu al unui autor francez, Jean Baptiste Greuze.

Intriga, destul de stufoasă este condusă însă cu măiestrie, personajele sunt cărnoase, se exprima fără inhibiții, totul curge năvalnic către un deznodământ cunoscut și așteptat de toată lumea, dar pe care împricinatul, Judele Adam, cu dibăcia unui animal încolțit îl amâna cât poate de mult, spre hazul imposibil de stabilit al tuturor.

Umor, dans, instrumente de suflat, cântece a cappella, costume superbe, un decor splendid, Dracul însuși strecurându-și coada și lăsând o dâră interminabilă de fum și pucioasă și peste toate, iubirea unor tineri care, ca un torent zdrobește totul în cale, acestea sunt ingredientele cu care Teatrul Masca vă așteaptă să vă ostoiască setea de râs la Ulciorul sfărâmat de Kleist.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/