Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Sense4FIT Summit

Sense4FIT Summit

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 2 luni si 5 zile
Vizualizari
619

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 7 septembrie 2024 - Duminica 8 septembrie 2024

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Pentru prima dată în Europa de Est, prezentăm primul MEGA FITNESS, HEALTH & WELL-BEING SUMMIT, care va avea loc în capitala vibrantă a României, București.
Sense4FIT Summit 2024 adună întreaga comunitate Fitness, Health, Wellbeing și Lifestyle. Alătură-te celor peste 10.000 de entuziaști ai wellness-ului pentru un eveniment de 2 zile la Romexpo.
Învață și antrenează-te cu cei mai buni: Interacționează cu peste 100 dintre cei mai buni prezentatori de fitness, antrenori de top, influenceri, medici și specialiști din peste 10 țări.
Zonă de expo destinată partenerilor: Descoperă cele mai noi inovații din industrie, deoarece cele mai importante branduri sunt prezente într-o zonă specială EXPO în timpul SUMMIT-ului.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro