Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Unforgettable Festival

Unforgettable Festival

Detalii festival

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 2 luni si 5 zile
Vizualizari
722

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 13 septembrie 2024 - Duminica 15 septembrie 2024

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

Împreună, în premieră mondială: Lara Fabian, Al Bano si Romina Power, Gheorghe Zamfir, Havasi, Julien Dassin, Gipsy Kings, Garou, Daniel Lavoie, Chiara di Bari, Laura Bretan, Monsserat Marti Caballe, Elena Mosuc, Sorin Francu sub bagheta maeștrilor dirijori: Daniel Jinga, Giora Linenberg, Alterisio Paoletti, alături de Orchestra Operei Naționale București va vor incanta la UNFORGETTABLE Festival.
Puteti trai atmosfera magica de la Sanremo Festival sau Arena di Verona alaturi de legendarii Al Bano și Romina Power care vor interpreta pentru prima oara în România acompaniati simfonic toate hiturile lor: “Felicita”, “Liberta”, “Sharazan”, “Sempre Sempre” si multe altele.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro