Bucuresti

Bumbacea Dragos - doctor

Bumbacea Dragos - doctor

Detalii doctor

Adresa
Bucuresti
Categorie
Doctori
Modificat
acum 2 saptamani si 5 zile
Vizualizari
4812

Voteaza & Distribuie

Recenzii utilizatori 1

Comentariu

De alessya | September 24, 2015 la 10:21 pm

Am fost consultat de domnul doctor Dragos Bumbacea la cabinetul din clinica Novo Medica. Poate domnul doctor este un medic bun, insa clinica nu dispune de aparatura necesara investigatiilor, nu pot fi facte radiografii si multe alte investigatii.
Am intrat in cabinet exact la ora stabilita si am purtat o discutie despre problemele mele medicale. La un moment dat am realizat ca discutia nu duce nicaieri, ca nu sunt sanse de diagnosticare fara investigatii. Cred ca si domnul doctor si-a dat seama si, ca sa justifice plata consultatiei, mi-a facut o spirometrie, desi i-am spus ca am fost investigat de alti doi medici care mi-au spus ca nu am astm. Dar, pentru ca era probabil una dintre singurele investigatii pe care mi le putea face acolo, mi-a facut aceasta spirometrie.
Spre deosebire de ceilalti doi medici care mi-au facut aceasta investigatie, domnul doctor nu mi-a administrat un bronhodilatator pentru a vedea daca sunt diferente dupa inhalarea acestuia. Insa nu pot spune daca este gresit sau nu, eu sunt pacient, nu medic, spun doar ce a fost diferit.
Mi-a ascultat plamanii cu stetoscopul si m-a condus spre receptie, unde am achitat suma de 250 lei.
Pe tot parcursul consultatiei domnul doctor s-a uitat extrem de des la ceas. A reusit, urmatorul pacient a intrat exact la timp in cabinet (consultatiile dureaza exact 30 de minute).
Daca sufeream de astm, plecam de la domnul doctor multumit, insa afectiunea mea este alta. Voi cauta un medic care sa imi faca investigatiile necesare si sa imi puna un diagnostic corect. Din pacate, de data aceasta am nimerit la un afacerist.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Trebuie sa va inregistrati si sa intrati in cont pentru a adauga comentarii.