Bucuresti

10 pasi prin care iti poti gasi un electrician profesionist

10 pasi prin care iti poti gasi un electrician profesionist

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
760

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ti s-a ars o siguranta, trebuie sa schimbi o priza sau aerul conditionat nu functioneaza? Fiecare am trecut prin astfel de situatii cel putin o data si am avut nenorocul sa dam crezare anunturilor cu electricieni, fericiti ca, in sfarsit, problema noastra are rezolvare! Iar cand domnul a venit, sa realizezi ca nu e nici pe departe electricianul caruia sa-i lasi pe mana instalatia casei tale.

Un electrician profesionist are pregatirea necesara sa intervina in orice problema a instalatiei, cunoaste foarte bine instalatia si fluxurile de energie si isi ia masuri de siguranta. Insa nu este atat de usor sa il intalnesti pe domnul cu pricina! De aceea, noi iti oferim cateva sfaturi prin care poti sa iti dai seama daca electricianul pe care l-ai ales stie sau nu sa rezolve problema.

1. Un electrician profesionist te va intreba care este problema, cum s-a manifestat si daca ai observat disfunctionalitati la reteaua electrica. Apoi va veni cu recomandari si sfaturi, urmand sa treca la treaba.

2. Te poate ajuta cu orice instalatie prevazuta cu dispozitive electrice pentru ca stie sa citeasca planuri, sa testeze instalatii si sa repare sau schimbe consumabilele. Te poti baza pe el chiar pentru instalarea unei alarme sau montajul aerului conditionat.

3. Te poti baza pe el ca nu iti pune casa si bunurile in pericol. Un electrician profesionist niciodata nu iti va recomanda materiale de calitate indoielnica, legaturi electrice periculoase, prize necorespunzator instalate pe perete, ce nu au impantare.

4. Recunoaste si intervine in problemele de la contoarul electric. Poate sa ilocuiasca sau sa inlature contactele imperfecte de la tabloul electric, daca are autorizatia ANRE, fara a incalca clauzele prevazute in contract.

5. Poate reface intreaga structura electrica dintr-o casa sau cladire de birouri si face cele mai bune recomandari pentru pozitionarea prizelor, a cablurilor sau a corpurilor de iluminat, astfel incat firele sa nu provoace accidente.

6. Alege doar materiale de calitate pentru lucrarile pe care le desfasoara – acestea au o importanta primordiala, mai ales ca pot cauza incendii cauzate de supraincalzire. In cazul in care doresti o instalatie intr-o cladire noua, acesta poate veni cu propriile materiale, ce vor aparea pe factura.

7. Emite factura – foarte putini dintre electricieni fac asta. Daca ai gasit unul care iti ofera deviz si factura pentru materiale si manopera, esti un caz fericit.

Speram ca sfaturile noastre te vor ajuta in cautarea unui electrician care va face treaba buna in casa ta!

www.07handyman.ro

Autor