Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

1000 de Chipuri

1000 de Chipuri

Detalii bar/pub

Adresa
Bucuresti, Strada 11 Iunie, nr. 17
Telefon
0722620169
Categorie
Baruri / Pub-uri
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1382

Voteaza & Distribuie

Prezentare bar/pub

1000 de Chipuri Bucuresti - Wine Shop & Bar

1000 de Chipuri este numele sub care am decis în primavăra lui 2008 deschiderea primului winebar din Bucureşti. La acea dată Bucureştiul era o capitală europeană (poate singura) care nu avea o astfel de locaţie. După aproape doi ani şi 8 luni şi o investiţie de peste 450 000 de euro, în noiembrie 2010 am deschis primul nostru winebar. Astfel, am reuşit să creăm un spaţiu cu adevarăt deosebit în peisajul Bucureştean, încercând să oferim cele mai bune condiţii clienţilor noştri.

În acest moment la 1000 de Chipuri puteţi găsi aproximativ 500 de vinuri (şi lista tot creşte) din peste 20 de ţări. Vinuri celebre, vinuri de terroir, vinuri brand (după noile tendinţe venite din lumea nouă), vinuri de autor de la crame boutique produse în cantităţi limitate, dar şi champagne, spumante, sherry, port, vinuri din struguri ecologici sau vin fără alcool.

Vinurile degustate la 1000 de Chipuri pot fi asociate cu brânzeturi şi alte delicatese. Vinurile care intră în portofoliul nostru sunt atent selecţionate, singurul criteriu fiind cel al calităţii. Aproximativ 150 dintre aceste vinuri pot fi degustate şi la pahar, preţul paharului variind de la 8 la 100 de lei. Pentru vinurile cumpărate pentru acasă, oferim un discount de 20%.

Orar bar/pub

Luni - Vineri: 12:00 - 21:00
Sambata: 11:00 - 15:00

Filtre bar/pub

Facilitati: Alcool, Terasa
Program extra: Sambata

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro