Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

2% pentru Unire: Tiraspol, Eminescu si...vinuri

Detalii stire

Categorie
Stiri politica
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Vizualizari
1161

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Picturi realizate de tineri din Tiraspol precum și fotografii de la manifestațiile unioniste vor fi expuse joi, de ziua poetului Mihai Eminescu, cu ocazia unui eveniment de strângere de fonduri.

Evenimentul va începe la ora 18:00, la Cafeneaua Inspayer, strada Batiștei 24 A și va prilejui lansarea campaniei “2% pentru Unire”, de redirecționare a impozitului pe venit către Platforma Unionistă Acțiunea 2012. Picturile aparțin unor tineri din regiunea transnistreană, foști elevi ai liceului românesc “Lucian Blaga”. Expoziția foto cuprinde 30 din cele mai reușite cadre surprinse la evenimentele unioniste din anul precedent, în special de la marșurile organizate la București și Chișinău. În cadrul serii, vor fi oferite spre degustare vinuri Fautor și Chateau Vartely, printre cele mai cunoscute dintre produsele moldovenești.

Nu întâmplător am ales pentru acest eveniment data de 15 ianuarie, ce reprezintă Ziua Culturii Naționale, deoarece considerăm că Unirea se realizează și în mediul cultural-academic. Cultura, la fel ca economia, infrastuctura, etc., constituie punți de legătură între români și români, de-o parte și de alta a Prutului. Așa cum Eminescu, pe care îl sărbătorim acum, este considerat poet național atât la Cluj, cât și la Soroca, la fel evenimentele unioniste trebuie organizate și făcute cunoscute pe ambele maluri ale Prutului”, a declarat Mădălina Hrițuleac, secretar-general al Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Campania “2% pentru Unire” reprezinta una din formele de finanțare ale organizației ce militeză pentru unirea cu Basarabia. Astfel, toți cei care susțin acest ideal pot cere statului să redirecționeze 2% din impozitul pe venit către Platforma Unionistă Acțiunea 2012, prin simpla completare a formularului 230. Toate fondurile stânse dupa prima ediție a campaniei au contribuit la organizarea “Școlilor de Cultură și Afirmare Românească”, prin care 1 500 de tineri basarabeni au fost aduși pentru un weekend în România.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro