Bucuresti

3 aspecte de care sa ții cont când alegi benzile led în bucătărie

3 aspecte de care sa ții cont când alegi benzile led în bucătărie

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 7 luni si 3 saptamani
Vizualizari
235

Voteaza & Distribuie

Prezentare

În ziua de astăzi vei găsi un număr colosal de locuințe moderne. Tendințele în materie de design interior s-au autodepășit de la un an la altul. Cele mai noi modele de apartamente sunt cu bucătăria open space. Un concept adoptat de la țările din vest, în special SUA. Astfel, bucătăria a ajuns să fie mai mult decât un spațiu separat în casă. Este integrată în conceptul livingului. Și din această cauză, nefiind o încăpere separată, are nevoie de accentul ei de lumină. Iar benzile led sunt exact ceea ce trebuie.

Importanța luminii în bucătărie


La fel ca în orice altă încăpere a casei, lumina este necesară și în bucătărie. Principalul motiv este de la sine înțeles: siguranța atunci când gătești. Luminată corespunzător, bucătăria îți poate asigura un maxim de vizibilitate. Astfel, poți prepara cu mare ușurință și eficiență delicatesele tale preferate. Mai mult, într-o bucătărie luminată poți să vezi mult mai ușor când este nevoie de curățenie. Iar asta este important, deoarece este obligatoriu să lucrezi cu mâncare într-un mediu curat și igienizat.

Pentru a maximiza toate acestea, iluminatul cu banda led este cea mai bună opțiune. Asta pentru că ele se montează ușor și le poți pune exact acolo unde ai nevoie.

4 aspecte importante in alegerea benzilor led pentru bucătărie


  • Benzile led trebuie să fie rezistente la apă. În afară de baie, bucătăria este locul unde se utilizează cel mai des apa. Prin urmare, este de înțeles de ce este nevoie de benzi rezistente la apă: pentru a evita posibilele daune care ar putea apărea din cauza acesteia.
  • De asemenea, trebuie să fie ajustabile. În funcție de vreme, oră sau chiar dispoziție, oamenii au nevoie de intensitate diferită la lumină. Astfel că, benzile led care își ajustează lumina îndeplinesc toate nevoile. Pentru timp întunecat și ploios, setează o lumină mai puternică. Pentru a crea o atmosferă confortabilă – lumină mai puțin intensă.
  • Un alt aspect important este reprezentat de culori. Este cunoscut faptul că diferite culori influențează atmosfera și asta influențează dispoziția. Studiile susțin că lumina din bucătărie influențează apetitul. Așadar, între o lumină rece și una caldă, pe care o preferi pentru o masă de duminică în familie?
  • Daca montezi banda deasupra blatului de bucatarie sau unei zone unde este posibil contactul cu apa, este recomandat sa folosesti un profil pentru banda led.

În concluzie, lumina este un factor extrem de important în fiecare casă. Cu ajutorul benzilor led poți varia între diferite nuanțe ale ledurilor de fiecare dată când vrei să schimbi atmosfera în casă sau în bucătărie, pentru a avea întotdeauna un sens diferit.

Sursa foto: freepik.com