Bucuresti

3 motive să apelezi la vânzări telefoane second hand prin Yzzy

3 motive să apelezi la vânzări telefoane second hand prin Yzzy

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
172

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Să îți cumperi un telefon mobil sună bine, mai ales dacă nici nu a trecut mult timp de când ai făcut ultima investiție de acest tip. Uneori însă ideea de a cumpăra un nou device vine pe fondul nevoii absolute pentru că ți-ai stricat telefonul. Indiferent de situație, asta nu trebuie să te streseze. Din punct de vedere financiar și nu numai, te va avantaja platforma Yzzy. Iată despre ce este vorba și 3 motive să alegi să cumperi un telefon mobil second hand de aici.

Mai convenabil la preț

Ideea de bază în materie de vanzari telefoane second hand este ca utilizatorul să aibă parte de beneficiul financiar. Astfel de telefoane sunt încă în perfectă stare de funcționare. Din punct de vedere estetic pot fi de asemenea perfecte, în stare foarte bună sau bună. Așadar, de ce nu faci o astfel de investiție? Înseamnă să ai parte de calitate mai accesibilă.

Mai rapid și mai ușor de cumpărat

Prin Yzzy.ro totul se întâmplă ușor și mai ales exclusiv online. Așadar, uită de tot ce înseamnă postarea unor anunțuri care să atragă public interesat, timp pierdut până când găsești client interesat și negocieri ca la piață. Prin Yzzy totul este mai simplu și nu necesită intermediere mai bună decât online-ul. Primești telefonul comandat prin curierat, în câteva zile ajunge la tine, plata o poți face online. De asemenea, este disponibilă și opțiunea de plată în rate. Vezi detalii în acest sens în pagina oficială.

Aceeași platformă, mai multe beneficii

Yzzy.ro acoperă și segmentul de vânzare și cel de cumpărare. Așadar dacă ești client care își dorește o nouă achiziție ai o secțiune specială pentru asta. În schimb, dacă dorești să îți vinzi telefonul mobil deținut și dorești să mergi la sigur, să faci tranzacția în siguranță, tot aici îți poți rezolva situația. Dacă îți vinzi telefonul prin Yzzy - ai parte de o evaluare corectă și în scurt timp. Totul se întâmplă online.

Dacă îți cumperi telefonul prin Yzzy - alegi modelul dorit din categoriile disponibile pe site, adică telefoane mobile din clasa Samsung, Huawei, iPhone sau Xiaomi. Fiecare telefon este detaliat prezentat și îți este specificată și starea acestuia. Adică bun, foarte bun, în funcție de detaliile estetice care pot trăda că a fost un telefon folosit.

Există câteva criterii specifice pe care cei de la Yzzy le urmăresc când cumpără și respectiv când vând un telefon mobil. Poate că de aceea platforma a și devenit atât de populară și de apreciată. Sunt detaliate toate aspectele legate de funcționalitatea telefonului mobil. În plus, există și pasul de verificare a IMEI-ului, pentru a fi exclus riscul că dispozitivul mobil în cauză să fie furat.

Notă de final

Yzzy este platforma de vânzare-cumpărare a telefoanelor mobile second hand sau unele recondiționate. Marele avantaj este legat de costurile mai accesibile la diversele tipuri de telefoane mobile. În plus, tot procesul de vânzare sau cumpărare este unul foarte simplu pentru orice utilizator. Pentru că nu degeaba poartă și numele Yzzy. Detalii găsești în pagina oficială.

Contact: Str. Ana Ipătescu, Nr. 5, et. 2, 208 // 0761 053 053 // contact@yzzy.ro