Bucuresti

35 de ani de Pac-Man

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 an si 3 saptamani
Vizualizari
485

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 22 mai 201519:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

35 de ani de Pac-Man aniversați la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City

Unul dintre cele mai importante și iubite jocuri arcade dezvoltate vreodată, Pac-Man, împlinește 35 de ani. Lansat în 1980 de compania Namco, Pac-Man a devenit imediat un hit prin mecanicile de joc simplu de învățat, dar greu de stăpânit.

La 35 de ani de la lansarea Pac-Man, InterComFilm Distribution, alături de Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City organizează un eveniment special pentru fanii îndrăgitului disc galben.

Vineri, 22 mai, începând cu ora 19,00, fanii Pac-Man sunt așteptați în Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City unde vor avea ocazia de a îi ura “La mulți ani!” îndrăgitului personaj. Acolo vor găsi un photo corner cu imagini din filmul Pixels, în care Pac-Man este asociat cu cele mai cunoscute clădiri ale lumii, două console de arcade unde vor avea ocazia de a se juca îndrăgitul joc, o carte aniversară în care se vor aduna mesajele fanilor și alte surprize pregătite de organizatori.Photo corner-ul, aparatele de jocuri și cartea aniversară se vor găsi pe tot parcursul weekendului 22-24 Mai la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

Pac-Man revine în atenția publicului larg în această vară, prin intermediul filmului Pixels. Acțiunea din “Pixels: O aventură digitală” începe când o rasă extraterestră interpretează greşit imagini din jocuri video clasice şi atacă Pământul, iar preşedintele Will Cooper apelează la prietenul său din copilărie, Sam Brenner, pe atunci campion la jocuri video, pentru a elabora contraofensiva umană.

Din distribuţia filmului mai fac parte Brian Cox, Ashley Benson, Jane Krakowski, dar şi japonezul Toru Iwatani, creatorul lui Pac-Man, cu o apariţie în propriul rol.

Cu această ocazie, InterComFilm Distribution lansează și un concurs. Fanii Pac-Man prezenți în weekendul 22-24 mai în Cinema & More din Băneasa Shopping City sunt îndemnați să se pozeze la photo corner-ul special creat și să urce fotografia pe Facebook folosind hashtagul #pacman35.