Bucuresti

4 idei pentru un eveniment memorabil

4 idei pentru un eveniment memorabil

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 8 luni si 5 zile
Vizualizari
180

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ca să poți avea un eveniment unic, unde invitații se simt speciali, nu trebuie să ai un element inovator. Uneori lucrurile simple sunt cele mai memorabile. După luni de pregătire și organizare, îți vei dori ca invitații să își aducă aminte cu plăcere de eveniment și să discute despre acesta chiar și după ani de zile. Și ce mod mai bun de a-ți aduce aminte de un eveniment dacă nu prin fotografii? Îți poți retrăi ușor amintirile și este un sentiment special să vezi cât de mult te-ai distrat împreună cu prietenii sau familia.

Fotografiile, dar și clipurile video, pot fi ușor integrate în cadrul oricărui eveniment corporate sau privat, cum ar fi o nuntă sau un botez. Uite câteva idei prin care poți să te asiguri că invitații tăi vor avea parte de experiențe memorabile:

Photo Corner


Organizează un loc special pentru fotografii, chiar dacă ai sau nu fotografi profesioniști. Oamenii adoră să facă poze, iar cele mai reușite dintre acestea vor ajunge pe rețelele sociale, așa rudele și prietenii care nu au putut ajunge la evenimentul tău, se vor simți mai aproape de tine. Acest Photo Corner poate fi închiriat sau făcut manual și poate lua orice formă îți dorești: de la o perdea de paiete colorată cu baloane, până la pereți decorativi, aranjamente florale și mobilier specific.

GIF Booth


Am tot vorbit despre fotografii clasice, dar asta nu înseamnă că trebuie să te limitezi doar la acestea. Dacă îți dorești ceva mai distractiv, poți apela la un GIF Booth. Diferența dintre el și un Photo Booth este aceea că GIF Booth face mai multe poze consecutive pe care le transformă într-un filmuleț. Poți adăuga și recuzită, cum ar fi ochelari supradimensionați sau pălării amuzante, astfel încât filmulețele să iasă unice. Partea interesantă este că invitații primesc videoclipul direct pe telefon, așa că poate fi împărtășit cu prietenii.

Cabină Video 360


Îți poți face invitații să se simtă ca o celebritate cu o cabină video 360. Cum funcționează? O persoană sau grupuri de prieteni trebuie să fie poziționați pe o platformă și să facă mișcări scurte în timp ce sunt filmați. Platforma are un braț mobil pe care este atașată o cameră video, iar acesta se rotește în jurul invitaților. Ca videoclipurile să fie cât mai amuzante, participanții pot folosi confetti sau pistoale cu baloane de săpun sau bani de hârtie. Videoclipurile se primesc și ele în format digital, direct pe telefonul mobil.

Aparate de fotografiat de unică folosință


Oamenii sunt impresionați de fotografiile în format fizic. De obicei acestea se fac când este un eveniment important, așa că există și un atașament emoțional. Cu un aparat de unică folosință cu polaroid, invitații nu doar că rămân cu o amintire foarte plăcută, dar se și distrează în timp ce încearcă să facă cele mai distractive poze. Pentru nunți sau botezuri, mărturiile clasice pot fi înlocuite cu un astfel de dispozitiv. Iar pentru evenimentele business, grupuri mici de invitați pot primi câte un astfel de aparat, astfel încât interacțiunea dintre persoane să poată fi realizată mai ușor.

Toate aceste idei pot fi folosite atât pentru evenimente ce se desfășoară în interior, cât și în exterior, într-un cadru informal sau semi-formal. Dacă te-ai decis că vrei să organizezi un eveniment, asigură-te că ai suficient timp la dispoziție ca să planifici fiecare aspect, iar dacă ai nevoie de sfaturi și îndrumare, poți apela la o echipă profesionistă care este dispusă să îți răspundă la orice întrebare.