Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

4 motive să testezi platforma Winbet

4 motive să testezi platforma Winbet

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
682

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Winbet este o platformă de cazino și o casă de pariuri online relativ nouă în România dar care și-a făcut rapid loc în topul acestora. Acest lucru se datorează seriozității de care au dat dovadă în relația cu jucătorii și beneficiilor pe care le acordă încă de la momentul în care își deschizi cont la ei. O să îți evidențiez 4 motive pentru care merită să testezi platforma Winbet.

1. Bonusul de bun venit și bonusul fără depunere
La Winbet vei găsi unul dintre puținele bonusuri fără depunere pe care le oferă cazinourile online din România. După ce ai creat un cont la Winbet ți se va cere să verifici contul. Însă, daca încă nu ai cont, vezi articolul Winbet inregistrare. Verificarea contului se realizează prin încărcarea actului de identitate în secțiunea Verificarea contului pe care o găsești în meniul profilului tău.

După ce ai încărcat documentul de identitate, un operator Winbet va face verificarea acestuia și vei primi un email prin care vei fi înștiințat că verificare contului a fost finalizată. După finalizarea verificării ți se vor încărca în contul tău 100 rotiri gratuite fără să fie nevoie să faci o depunere.

Cele 100 de rotiri gratuite pot fi utilizate la slotul creat de EGT, Shining Crown. Pe lângă bonusul fără depunere, Winbet oferă un bonus de bun venit care este împărțit în 5 părți și care însumează până la 8000 RON bonus și 1000 de rotiri gratuite. La prima depunere vei avea un bonus de 100% în limita a 2000 RON și 200 rotiri gratuite la slotul Burning Hot.

Pentru a doua depunere primești 125% până la 1500 RON și 200 rotiri gratuite la 40 Super Hot, la a 3a depunere 150% până la 1500 RON și 200 rotiri gratuite la Caramel Hot. Pentru a 4a și a 5 depunere vei primi 175% în limita a 1400 RON și 200 rotiri gratuite la 40 Burning Hot, respectiv 200% în limita a 1600 RON și 200 rotiri gratuite la Royal Secrets.

2. Ofertă generoasă de pariuri
În ceea ce privește pariurile, Winbet oferă destule piețe de pariere, tipuri de pariuri variate și cote ridicate în comparație cu celelalte case de pariuri. De asemenea, Winbet oferă și o secțiune de pariuri live pentru a face experiența de pariuri mult mai distractivă și dinamică.

3. Oferta de jocuri de cazino
Dacă alegi cazinoul online Winbet, vei găsi toate jocurile populare pe care le preferă jucătorii. Aici vei găsi sloturi create de EGT precum Shining Crown, Burning Hot sau 40 Super Hot. Winbet nu a exclus nici celebrele jocuri clasice ca Book of Ra sau Sizzling Hot. Pe lângă acestea, te poți bucura de multe alte sloturi video pe care le găsești pe piețele internaționale.

4. Winbet pe mobil
Fluxul de jucători care accesează cazinourile online este preponderent pe partea de dispozitive mobile. Winbet a luat în calcul acest aspect, așa că platforma online este optimizată perfect pentru dispozitivele mobile în așa fel încât să te poți bucura de aceleași funcții ca pe desktop de oriunde ai fi.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/