Bucuresti

5 cadouri de “Casă Nouă” pe care le poți oferi oricând prietenilor tăi

5 cadouri de “Casă Nouă” pe care le poți oferi oricând prietenilor tăi

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
176

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Se obișnuiește ca atunci când o persoană apropiată se mută într-o locuință pe care o va numi “ACASĂ”, prietenii să îi ofere un cadou, astfel încât acomodarea în noul spațiu să fie una cât mai ușoară. Dacă unul dintre prietenii tăi apropiați tocmai a făcut acest pas important din viața sa, îi poți oferi un cadou de “Casă Nouă”, util și plăcut în același timp. Noi îți oferim astăzi o serie de idei pentru achiziționarea unui astfel de produs, în cazul în care nu găsești suficientă inspirație.

Idei cadouri de “Casă Nouă”: O piesă de mobilier frumoasă

Unele dintre cele mai inspirate cadouri, dedicate celor care se mută într-o casă nouă, sunt piesele de mobilier. Dintre acestea, merită amintite: măsuța pentru cafea, o pernă tip puf pentru camera de zi, un cuier cu design interesant, un scaun confortabil pentru birou. De obicei, un astfel de cadou are menirea de a-l face pe cel vizat să se acomodeze mai repede și mai ușor în nou spațiu, înconjurat fiind de obiecte cu valoare sentimentală. Dacă acestea punctează și la capitolul “Utilitate” (așa cum sunt piesele de mobilier enumerate mai sus), încă o bilă albă în dreptul acestei prime idei de cadou.

Idei cadouri de “Casă Nouă”: Un produs electrocasnic util

O nouă casă, un nou început pentru prietenul sau prietena ta. De aceea, o mică atenție din categoria produselor electrocasnice este mai mult inspirată, atât timp cât tu știi deja că un astfel de produs lipsește din respectiva locuință. Cu cât este mai mic un astfel de produs, cu atât mai bine, deoarece nu poți contribui la “sufocarea” spațiului de care cunoștința ta dispune, cu un cadou mult prea voluminos. De aceea, un espressor poate fi o alegere foarte bună, în acest sens. Sau poate chiar și un robot de bucătărie. Vezi aici lista extinsă cu roboti de bucatarie la preturi avantajoase.

Idei cadouri de “Casă Nouă”: Un produs din zona “Decorațiuni”

Este o idee de cadou potrivită pentru prietena ta. Pentru un strop de culoare în casa respectivă, o decorațiune de interior poate însemna: un aranjament floral, un set de lumânări parfumate, un tablou, o statuetă cu diferite nuanțe și texturi, o pernă decorativă sau chiar o cuvertură. Poate și un sistem de iluminat pentru birou sau pat, cu un design mai special (de exemplu, unul cu un sistem de prindere pe suprafețe suspendate), poate reprezenta o idee de luat în calcul. La fel ca în cazul roboților de bucătărie despre care discutam mai sus, aceste produse din categoria “Decorațiuni” pot fi comandate online.

Idei cadouri de “Casă Nouă”: Un obiect pentru curte și grădină

Dacă persoana pe care urmează să o vizitezi s-a mutat la casă, îi poți cumpăra un produs util în propria grădină. Acest spațiu exterior prinde viață în lunile călduroase ale anului, fiind animat și de obiectele de decor, regăsite aici. Iată câteva sugestii, în acest sens:

  • Unelte simpatice pentru grădinărit;
  • Plante ornamentale pentru verandă;
  • Pitici de grădină;
  • Un hamac cool.

Idei cadouri de “Casă Nouă”: Un obiect personalizat

Dacă îți dorești o abordare mai “liniștită” a acestei chestiuni, poți merge la sigur pe varianta unui cadou de “Casă Nouă” personalizat. Un simplu click pe Google îți poate indica cel mai apropiat centru de personalizări față de casa ta. Ai la îndemână o mulțime de variante inspirate, având în centru conceptul de “unicitate”. Iată câteva idei de cadou: tricou cu mesaj personalizat (Ex: “Home Sweet Home”), cană pentru cafeaua de dimineață, breloc pentru cheile de la casă, magnet de frigider cu mesaj în jurul ideii de “ACASĂ”.

Tu ce alte idei inedite mai ai pentru un astfel de cadou?

Sursa foto: pexels.com/photo/two-woman-hugging-each-other-1261368/

Filtre articol

Categorie articol: Diverse