Bucuresti

5 destinații de weekend pentru familiile cu copii

5 destinații de weekend pentru familiile cu copii

Detalii

Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
103

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Suntem în plină primăvară și urmează sezonul estival, așa că vremea bună de afară ne îndeamnă din nou la călătorii sau excursii alături de copii. În România sunt multe locații splendide în care poți încerca să mergi cu familia. Poți pleca din aglomerațiile urbane și să încerci călătoriile la munte, unde poți alege diferite activități pentru a vă relaxa. Totodată, drumețiile sunt alte activități benefice pentru copii deoarece îi ajută să-și consume energia.

Iată cinci destinații de weekend în care poți călători cu familia:

1. Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov este una dintre cele mai atractive locații din orașul montan. Familiile cu copii aleg să meargă în această locație, considerată „cel mai mare parc de dinozauri din sud-estul Europei”. Copiii sunt curioși de mici și sunt dornici de aventură, așa că aici ar fi locul perfect. În acest loc puteți găsi nu mai puțin de 45 de siluete de dinozauri, realizate la scară 1:1 din fibră de sticlă, amplasate în ordinea cronologică a existenței lor terestre sau acvatice. La finalul traseului a fost plasat temutul Tyrannosaurus Rex deoarece se număra printre ultimele specii de dinozauri despre care se spune că au trăit pe Pământ.

Fiecare exponat este însoți și de o plăcuță informativă, pe care se găsesc date informative despre dinozaurul pe care îl observi. De asemenea, traseul de vizitare este foarte bine marcat și face ca plimbarea să fie facilă pentru orice copil. Un alt motiv pentru care să îl vizitezi este că parcul se află în pădurea care înconjoară cetatea Râșnovului, ceea ce face să fie o adevărată oază de liniște și răcoare. Ai spații de relaxare rezonabile, bănci la finalul traseului de vizitare și o terasă unde te poți relaxa.

2. Ferma Club

O altă destinație pentru familiile cu copii este Ferma Club, plasată în Moroeni, la poalele munților Bucegi, în apropiere de Târgoviște. Ferma Club beneficiază de o piscină încălzită, saună, teren sportive și locuri de joacă pentru copii - trambulină, tobogan, teren de sport, plimbare cu ponei și castel de jocuri. Aici poți face și drumeții montane prin Munții Bucegi, la Cheile Tătarului, Poiana Crucii sau Peștera Ialomiței.

3. Pastel Chalet

Pastel Chalet poate fi găsită la poalele muntelui Ciucaș și la marginea rezervației naturale. Aici se află o cabană cu totul specială în care gazdele au trei stiluri de amenajare a camerelor: Chalet Charm - camere amenajate în stilul rustic, Chalet Romantic - camere amenajate elegant, cu living confortabil și Chalet Cosy - aici sunt îmbinate elemente tradiționale cu cele moderne. Locația oferă și locuri de joacă pentru copii dotate cu leagăne, tobogan, căsuță cu nisip, perete de escaladă, trambulină și multe alte jocuri.

4. Căsuța Bunicii

Căsuța Bunicii este un loc rustic situat în vârful dealului Balaban din localitatea Șimon, aflată lângă Bran. Căsuța este plasată pe un deal și oferă o priveliște de vis, iar gazdele oferă camere decorate într-un stil tradițional, dar pe lângă asta îți vor pune la dispoziție internet și chiar un serviciu de masaj. Pensiunea a fost construită în 1910, fiind decorată în întregime cu mobilier rustic. Aici au un spațiu imens copiii pentru a se plimba prin natură.

5. Ferma de sub Penteleu

Locația se află în satul Varlaam din județul Buzău și te poți bucura de o excursie de weekend în familie cu preparate tradiționale, în timp ce cazarea aduce o priveliște splendidă. Vei găsi camere care conțin multe obiecte tradiționale, cărți, filme, viniluri, dar și locuri de joacă pentru copii. La Ferma de sub Penteleu copiii se pot juca și cu animalele aduse de gazde: capre, oi, iepuri, gâște, rațe și găini.

Filtre

Destinatii oferite: Romania