Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

5 idei de cadouri pentru familiile tech savvy

5 idei de cadouri pentru familiile tech savvy

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
528

Voteaza & Distribuie

Prezentare

2021 este anul obiectelor și caselor inteligente, lucru care nu a fost niciodată mai accesibil la preț ca acum.Fie că ești prieten cu un tech savvy sau in familie există un pasionat de gadget-uri, adevărul este că cei dragi merită mai mult decât un cadou generic.

Da, un cadou atent ales, relevant pentru tech-savvy, este mai mult decât o vizită la magazinul de electronice. Deoarece majoritatea iubitorilor de tehnologie sunt deja echipați cu elementele de bază, îți oferim noi câteva soluții. De la imprimante foto wireless, la trotinete electrice, ca să nu mai vorbim de cele mai recente modele de iPhone, am adunat o listă cuprinzătoare de cadouri tehnice.

5 idei de cadouri pentru Crăciun


1. Imprimantă foto portabilă
Cumperi un cadou pentru cineva care face poze sau călătorește des? Ajută-l să-și păstreze amintirile mai aproape de el. Imprimanta foto portabilă Canon SELPHY CP1300 este una din cele mai bune alegeri pe care le poți face. Datorită dimensiunii sale compacte, imprimanta încape chiar și într-o borsetă. Calitatea excelentă a fotografiilor este asigurată atât de rezoluția de 300 x 300 dpi, cât și de tehnologia de subliminare și de optimizarea automată a imaginii. Poți alege dintre cele patru tipuri de finisaje pentru fotografii, așa că acest produs pare să fie o idee excelentă pentru un cadou de Crăciun.

2. Mouse Redragon Ranger pentru gaming
Gamerii se pot bucura de experiența unui joc doar dacă au un mouse care se potrivește stilului lor de joc. În comparație cu un mouse obișnuit, mouse-ul de gaming are caracteristici unice. De exemplu, un mouse de gaming are un software îmbunătățit pentru a personaliza ajustările și poate suporta atât DPI cât și CPI ridicat.

3. Căști wireless
Căștile fără fir au devenit un must have pentru orice persoană. Le poți folosi în timp ce te plimbi, în timpul antrenamentelor de sport etc. Dimensiunile căștilor sunt compacte și sunt ușor de controlat. De exemplu, căștile Samsung Galaxy Buds sunt construite din materiale ușoare, și au un design ergonomic ce menține starea de confort pe toată durata în care le ții în ureche. Mai mult decât atât, au în dotare microfoane de ultimă generație care recunosc sunetele din jur și izolează zgomotele din fundal.

4. Trotinetă electrică
În ultimii ani, trotinetele au devenit din ce în ce mai populare. Le folosesc adolescenții, dar și adulții pentru a se deplasa mai ușor și mai rapid pe distanțe scurte și medii. Pe lângă faptul că sunt ușor de manevrat, ele au o mărime compactă și greutate redusă, fiind perfecte pentru a parcurge distanța până la liceu, la birou sau la facultate, fără prea mare efort.

5. Boxă portabilă
Muzica este un element prezent în viața tuturor oamenilor, fie că este o pasiune sau doar un mod de relaxare pentru ei. Așadar, boxele portabile oferă o soluție ideală pentru ascultarea melodiilor, dar și audiobook-urilor sau podcasturilor preferate. Datorită dimensiunilor reduse, boxa portabilă poate fi transportată chiar și într-un coș de picnic.

Pe care din cele 5 idei de cadouri menționate mai sus le vei pune sub brad în acest an?
Înainte să răspunzi la întrebare, informează-te corect. Gunter.ro este un site de review-uri pentru diferite obiecte electronice și electrocasnice. Așadar, fie că vrei să cumperi căști wireless sau un aspirator robot, pe Gunter.ro vrei găsi caracteristicile fiecărui obiect în parte, avantajele, dar și dezavantajele fiecărui produs.

Înainte să dai curs acestor idei de cadouri de Crăciun, intră pe Gunter și, pe lângă toate informațiile obiective pe care le poți citi despre produsele electronice, vei găsi și cele mai bune oferte de preț.

Familiile tech savvy merită un cadou pe măsură. Alege inspirat și documentat!

Sursa poza: FabioBalbi, Canva.com

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro