Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

5 moduri în care designerii de interior folosesc trendul botanic în proiectele de amenajări interioare

5 moduri în care designerii de interior folosesc trendul botanic în proiectele de amenajări interioare

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
696

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Ai un client care își dorește cu orice preț să aducă cât mai multe elemente din natură în locuința ta? Iată 5 modalități prin care poți folosi trendul botanic în proiectele de amenajare interioară:

Plante de interior


Plantele de interior nu au doar un rol decorativ, ci contribuie și la îmbunătățirea calității aerului, la reducerea stresului, reglarea umidității și crearea unui mediu mai sănătos și mai plăcut în interior. Dacă iei în considerare folosirea plantelor de interior în următorul tău proiect, le poți așeza pe pervaz, rafturi, mese sau le poți pune în colțuri neutilizate ale spațiului. Iar dacă îți dorești să adaugi un element vizual inedit în amenajarea interioară, poți suspenda plantele de interior.

Tapet cu print botanic


Tapetul cu print botanic aduce elemente ale naturii direct în interiorul unei locuințe sau al unui spațiu comercial. Prin reprezentarea diverselor plante, flori și frunze, acesta creează o atmosferă proaspătă și naturală în încăpere. Mai mult decât atât, un perete acoperit cu tapet cu print botanic poate deveni un punct focal impresionant într-un spațiu, atrăgând imediat atenția.

Pereți verzi cu licheni


Pereții verzi cu licheni reprezintă o opțiune inovatoare și fascinantă în amenajările interioare, des folosită de către designerii de interiori care se ghidează după acest trend botanic. Astfel de pereti vii contribuie semnificativ la o atmosferă calmă și relaxantă, dar și la îmbunătățirea calității aerului din interior. Lichenii nu necesită întreținere regulată, cum ar fi udarea sau expunerea la lumină solară directă, ceea ce îi face o opțiune practică și convenabilă pentru decorul interior. În plus, utilizarea lichenilor în amenajările interioare poate reflecta un angajament față de sustenabilitate și conservarea mediului înconjurător, deoarece sunt adesea colectați și utilizați în mod responsabil, fără a afecta ecosistemele naturale.

Mobilier din materiale naturale


Utilizarea mobilierului și a materialelor naturale sau inspirate din natură este o tendință asociată cu trendul botanic. Lemnul natural, răchita, ratanul și fibrele naturale sunt adesea preferate pentru a crea un ambient cald și confortabil, în armonie cu natura. Dacă alegi un mobilier premium, din lemn masiv, îi vei asigura clientului și economii de bani în timp pentru că un astfel de material este rezistent și durabil, deci nu va trebui peste câțiva ani să îl repare sau să îl înlocuiască din cauza deteriorărilor.

Accesorii și textile inspirate din natură


Utilizarea accesoriilor și textilelor inspirate din natură este o altă modalitate de a adăuga elemente botanice într-un interior. De la perne cu imprimeuri florale la cuverturi sau covoare cu motive vegetale, aceste accesorii pot completa perfect tema botanică a unui spațiu.

Natura este deseori o sursă de inspirație. Trebuie doar să găsești cele mai bune modalități de a o integra în diverse spații.

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro