Bucuresti

5 motive puternice pentru alegerea implanturilor cu silicon

5 motive puternice pentru alegerea implanturilor cu silicon

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Apartine de
Panturu Andrei Radu - doctor
Vizualizari
922

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Implanturile cu silicon nu mai sunt de mult timp o opțiune șocantă pentru femeile care își doresc un bust mai generos. Datorită percepției generale asupra corpului feminin și dorinței de a fi mai atractivă și mai încrezătoare în capacitățile proprii, femeia de astăzi are posibilitatea de a-și modela corpul așa cum își dorește.

Pentru tonifierea corpului și păstrarea lui într-o formă de invidiat, mixul dintre o alimentație adecvată și o activitate fizică regulată este pentru mulți secretul succesului. Cu toate acestea, sunt anumite zone ale corpului care nu pot fi tonifiate prin cei doi factori de mai sus. Sânii femeilor sunt cel mai bun exemplu pentru o condiție genetică ce nu poate fi schimbată decât prin intervenția unui medic. Mai precis prin implantul cu silicon, în cazul măririi de sâni, pe care atât de multe femei îl adoptă ca fiind o soluție pe termen lung în cazul sânilor mici sau asimetrici.

Este implantul cu silicon o soluție bună pentru mărirea sânilor?


Deși este o soluție cunoscută de decenii, deja, mărirea sânilor prin introducerea unor implanturi cu silicon a devenit nu doar o soluție populară și relativ ieftină, ci și foarte sigură pentru doamne și domnișoare. De aceea, pentru un doctor estetician precum Dr. Radu Panțuru, nevoia pacientelor sale de a se simți în siguranță înainte, pe durata și după procedură în sine a devenit principalul să obiectiv.

„Acesta este conceptul meu, “Body and Mind”. Nu lucrez la cantitate, nici cu mase plastice ci cu ființe vii, eu încerc sa creez premisele unei vieți mai bune, mai echilibrate pe toate planurile pentru pacientele mele.”, spune dr. Radu Panțuru, care explică, practic, întreaga sa filosofie prin aceste cuvinte. Așadar, implantul cu silicon este într-adevăr o opțiune sigură, sănătoasă și indicată pentru augmentarea mamară, chiar de către profesioniști, precum dr. Panțuru.

Top 5 motive pentru alegerea implanturilor cu silicon

Implanturile cu silicon sunt cea mai solicitată formă de augmentare mamară și este indicată chiar de către medicii esteticieni profesioniști. Pentru femei, însă, contează mai mulți factori decât cei medicali pentru apelarea la o astfel de procedură.

Iată care sunt 5 motive pentru care orice femeie care dorește să își mărească sânii poate apela la varianta implanturilor cu silicon:

  • Forma sânilor va fi cea dorită!

Dacă pacientele își doresc sâni rotunzi, medicul estetician le poate oferi opțiunea implanturilor cu silicoane rotunde, care au un risc mai mic de torsiune (rotirea protezelor de silicon cu susul în jos) și oferă un bust voluminos. Dacă opțiunea se îndreaptă către sânii cu o formă cât mai naturală, există implanturile cu silicoane anatomice, care respectă forma originală a sânului, dar care sunt supuse riscului (cu o probabilitate scăzută) mai sus menționat, de torsiune

  • Nu există nicio corelație între implanturile cu silicon și boli specifice sânilor! După ani de studii și cercetări la nivel mondial, nu s-au creat niciun fel de legături între implanturile din silicon și dezvoltarea de cancer mamar sau a altor boli care afectează această zonă. Siguranța este, așadar, deplină, din acest punct de vedere, pentru orice femeie

  • Există mai multe modalități de augmentare mamară folosind implanturile cu silicon!

În funcție de preferințele doamnelor sau domnișoarelor, augmentarea mamară bazată pe implanturi din silicon poate avea amplasări diferite. Vorbim, așadar, de o poziționare subglandulară, bazată pe un plasament al protezei siliconice în fața mușchiului pectoral, sau de o poziționare submusculară, în spatele mușchiului pectoral. Prima are avantajul de a fi mai puțin dureroasă, cu o intervenție de o dificultate redusă, în timp ce a doua e o operație complexă, dar care oferă un aspect natural, mărește mai mult sânii și nu obstrucționează o eventuală mamografie.

  • Disconfortul operatoriu și post-operatoriu este mai mic decât în cazul altor proceduri

Orice operație, inclusiv una estetică, este complexă și are un anumit grad de dificultate pentru medic, disconfort pentru pacient, precum și o rată mai rapidă sau mai înceată a recuperării. În cazul implanturilor de silicon, operația de augmentare mamară diferă ca grad de dificultate în funcție de dorințele pacientelor. Tipul de incizie, anestezia și recuperarea fac parte din tipurile de disconfort pe care pacientele trebuie să le depășească pentru a ajunge la rezultatele dorite. Comparate însă cu alte tipuri de proceduri de augmentare mamară sau chiar alte proceduri de intervenție chirurgicală, disconfortul resimțit de pacient este mult diminuat și durează în medie câteva săptămâni până la câteva luni pentru recuperare totală

  • Procedura de implantare a protezelor de silicon poate fi personalizată în funcție de dorințele pacientului

Nu există un singur mod de augmentare mamară. Pacienta va decide întotdeauna ce e mai bine pentru ea, luând în calcul opțiunile pe care i le oferă medicul. Implanturile de silicon, fie că sunt rotunde, anatomice, subglandulare, subpectorale sau cu un anumit tip de incizie, sunt foarte versatile. Mărimea acestora este, la fel, o chestiune care ține de dorința pacientei și de obiectivele ei. Doctorul estetician Radu Panțuru, de exemplu, încurajează exprimarea deschisă a dorințelor pacientelor sale, pentru obținerea celor mai bune rezultate, din punct de vedere psihologic și fiziologic.

Acestea sunt doar câteva din multe motive care pot determina o femeie să apeleze la implanturile siliconice pentru mărirea sânilor. Pentru mai multe informații, site-ul drpanturu.ro vă stă la dispoziție, inclusiv cu date de contact și cu răspunsul la eterna întrebare: „Cât costă o operație de mărire a sânilor?”

https://www.drpanturu.ro

Autor