Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

5 piese de mobilier pe care orice student ar trebui sa le aibă în cameră

5 piese de mobilier pe care orice student ar trebui sa le aibă în cameră

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
582

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Se spune că studenția este o perioadă ușoară, distractivă, când poți supraviețui în orice cameră, oricât de mică. Totuși, lucrurile sunt ceva mai complexe de atât. Fie că locuiești într-un cămin studențesc sau într-un apartament închiriat, ai nevoie de un minimum de spațiu și de confort, pentru a-ți desfășura activitățile zilnice. Ca student, trebuie să dispui de un mediu propice pentru învățat, lucrat la proiecte, dar și pentru o odihnă corespunzătoare. Dacă vrei să îți reamenajezi camera sau să te muți într-un alt loc, iată ce piese de mobilier nu ar trebui să îți lipsească din locuință!


1. Un birou potrivit pentru studiu și un scaun confortabil

Oricât de limitat ar fi spațiul pe care îl ai la dispoziție, nu trebuie să faci compromisuri când vine vorba despre birou. Până la urmă, alături de pat, acesta este mobilierul esențial din camera unui student. Investește într-un birou suficient de mare și de înalt, pe care să poți păstra cu ușurință un laptop, câteva caiete și cărți, plus o cană de cafea și o sticlă cu apă. În caz contrar, dacă vei lucra pe un colț de masă improvizată, puterea ta de concentrare va fi mult mai scăzută, iar spațiul înghesuit îți va afecta starea de spirit și claritatea mentală. După ce ai ales biroul, cumpără și un scaun de calitate, reglabil, care să îți susțină coloana vertebrală într-o postură corectă și să îți ofere o poziție confortabilă timp de mai multe ore.


2. O canapea adaptabilă

Spațiul în care te odihnești este esențial pentru vitalitatea ta și pentru performanțele academice. Cea mai bună variantă pentru o cameră de student este o canapea extensibilă, adaptabilă, cu ladă pentru depozitare inclusă. Astfel, o vei putea transforma într-un pat confortabil pe timpul nopții, iar ziua o poți strânge, pentru a maximiza spațiul din cameră. Poți găsi astfel de canapele pe Vivre.ro, în zeci de nuanțe, modele și forme.


3. Un dulap sau un corp de mobilier cu spații de depozitare

O cameră organizată este o cameră plăcută, care îți oferă liniște, relaxare și odihnă. Pentru a păstra totul cât mai ordonat, investește neapărat într-un dulap cu uși sau sertare, compact și rezistent. Astfel, toate materialele tale academice pot fi păstrate în ordine, sortate pe categorii. Dacă dulapul nu este o opțiune pentru tine, îl poți înlocui cu un corp de mobilier minimalist, în care poți introduce cutii de diferite dimensiuni. Păstrează în ele cărțile, caietele și alte documente de la facultate și nu numai.


4. Un taburet sau un fotoliu tip puf

Pe lângă mobilierul standard, „obligatoriu”, ar fi bine să investești și în câteva piese pentru propria ta relaxare. De exemplu, poți cumpăra unul sau mai multe taburete, fotolii puf în nuanțele preferate sau un fotoliu tip balansoar, pe care să te așezi când citești, când urmărești un serial sau stai de vorbă cu un coleg de apartament.


5. O lampă multifuncțională

Lumina este un factor decisiv, când vine vorba de calitatea vieții, energie și odihnă. Când studiezi, ai nevoie de o lumină cât mai puternică, apropiată de cea naturală. Când te pregătești pentru culcare, este potrivită o lumină ambientală, caldă și de intensitate mult mai mică.

De aceea, cea mai bună soluție este o lampă multifuncțională, cu becuri și brațe reglabile. Astfel, vei avea un singur produs care ocupă spațiu redus și poate fi folosit în mai multe feluri. Nu în ultimul rând, optimizează spațiul din cameră alegând mobilier cât mai deschis la culoare și cât mai minimalist cu putință. În acest mod, oricât de mică ar fi camera ta, aceasta va căpăta un aspect luminos, spațios și curat.

Sursa foto: Vivre.ro

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro