Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

5 sfaturi practice pentru alegerea unei mese de dining

5 sfaturi practice pentru alegerea unei mese de dining

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
315

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Completarea camerei de zi cu o masă de dining potrivită este un lucru imperios necesar. Ocazii deosebite, întâlniri cu prietenii, aniversări sau, pur și simplu, mese în familia extinsă – oricare dintre acestea ar reprezenta motivul perfect pentru care ai avea nevoie de o masă de dining. Cum o alegi, însă, pe cea potrivită? Iată câteva sfaturi practice.

1. Alege o masă extensibilă


Este de preferat să alegi o masa dining extensibilă, pentru că poate vei dori ca aceasta să nu îți ocupe prea mult loc în amenajarea de zi cu zi a sufrageriei. Este mai bine să extinzi masa doar la nevoie, iar în restul timpului să beneficiezi de suficient loc pentru a-ți desfășura activitățile obișnuite în mod confortabil.

2. Atenție la materialul blatului!


Este important să acorzi atenție acestui aspect mai ales dacă ai copii. De exemplu, în această situație nu este de preferat o masă cu un blat din sticlă, chiar dacă ești tentat să alegi astfel, pentru că aspectul elegant și rafinat al acesteia te convinge cu ușurință. Alege o masă al cărei blat să fie rezistent în cazul utilizării frecvente, respectiv un blat care să nu prezinte riscuri pentru nimeni.

3. Masa din lemn masiv, rezistentă și atemporală


Mesele din lemn masiv au fost întotdeauna preferate, iar principalul motiv pentru acest lucru este rezistența în timp pe care o au acestea. Într-adevăr, dacă nu ești adeptul schimbării decorului de la an la an sau la anumite perioade, alege o masă care să reziste mult și bine în timp: masa din lemn masiv.

4. Ai grijă la designul picioarelor!


Este de preferat să alegi o masă cu picioare interioare, altfel vei risca să te tot lovești de picioarele mesei dacă acestea sunt orientate spre exterior. Te poți orienta spre alegerea unor modele de mese clasice, care au picioarele drepte sau a unor mese cu picioare pe mijloc, orientate în X și cu o placă de bază metalică, pentru o susținere perfectă.

5. Alege masa în culoarea potrivită


De fapt, mulți dintre aceia care aleg masa de dining potrivită spațiului amenajat țin cont de culoarea pe care are aceasta. Culoarea este chiar unul dintre aspectele care vin mai întâi de toate în mintea celor care doresc să facă o astfel de achiziție și ține cont că este de preferat ca aceasta să fie în armonie cu restul mobilierului și să completeze în mod perfect decorul încăperii.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/