Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

7 activităti de week-end cu copilul tau la Pet Expo

7 activităti de week-end cu copilul tau la Pet Expo

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
752

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Cel mai mare târg dedicat animalelor de companie îsi deschide portile pe data de 22 mai 2015 cu un program special pentru familiile cu copii. Pe parcursul celor trei zile de târg organizatorii au pregătit activităti speciale pentru cei mici. Iată 10 dintre cele mai amuzante activităti la care poti participa împreună cu toată familia:
  1. . Face painting – Cei mici se vor distra la standurile expozanţilor cu activităţi de face painting în formă de animale.
  2. . Ateliere de creativitate - Expozanţii au pregatit şi ateliere de creativitate pentru pitici, unde isi pot descoperi talentul la: desenat si colorat, origami, confectionat animale din plastelina, pictura pe figurine din ipsos
  3. . Demonstraţii de dresaj. Copiii vor fi fascinaţi de trucurile făcute de animale în prezenţa unui antrenor profesionist. Vor putea, astfel, să se familiarizeze cu diferite rase de câini şi vor învăţa lucruri noi despre abilităţile fiecăruia.
  4. . Clovnii sunt pregătiţi să facă animale din baloane pentru distracţia celor mici. Animatorii vor fi prezenţi la fiecare pas pentru ca niciunul dintre copii sa nu rateze distracţia.
  5. . Adopţii de câini şi pisici. Asociaţiile pentru protecţia animalelor vor fi prezente şi în acest an la Pet Expo cu animale pentru adopţie. Aici veţi putea găsi un prieten pentru cei mici arătându-le că grija pentru animale este un mod de viaţă pentru persoanele responsabile.
  6. . Sesiuni foto gratuite. Cei ce vor veni insotiti de prietenul necuvantator, pot beneficia de o poza gratuită împreună cu acesta.
  7. . Concursuri cu premii. Organizatorii au pregătit pentru cei mici numeroase concursuri la care pot participa împreună cu animalul lor de companie. Cele mai aşteptate concursuri sunt cele care vor desemna cel mai puternic căţel (Power dog), cel mai mâncăcios căţel sau cel mai ascultator căţel.

“Pet Expo este un eveniment pentru întreaga familie, nu doar pentru iubitorii de animale. La cea de-a şaptea ediţie a târgului am pregătit foarte multe surprize pentru cei mici. Dorim ca în felul acesta, Pet Expo să fie un eveniment distractiv pentru cei care iubesc animalele dar nu sunt în mod obligatoriu proprietarii unuia. Pentru cei mici Pet Expo este un eveniment educativ şi distractiv în acelaşi timp. Tocmai de aceea, copiii sub 5 ani beneficiază de intrare gratuită” a declarat Ilie Pană, organizatorul PetExpo.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro