Bucuresti

7 lucruri interesante despre cazinouri

7 lucruri interesante despre cazinouri

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 4 saptamani si 16 ore
Vizualizari
73

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Cazinourile sunt destinații populare de divertisment pentru mulți oameni din întreaga lume, oferind o gamă largă de jocuri de noroc și atmosferă elegantă. Indiferent de tipul lor, cazinouri online sau cazinouri terestre, acestea sunt îndrăgite în toată lumea. În timp ce majoritatea oamenilor cunosc regulile de bază și experiența generală a unui cazinou, există câteva aspecte interesante și puțin cunoscute ale acestui tip de afacere. În acest articol, vom explora 7 lucruri interesante despre un cazinou, care ar putea să vă surprindă și să vă ofere o nouă perspectivă asupra acestui tip de divertisment.

Top 7 lucruri interesante despre cazinouri


Cazinourile sunt locuri fascinante, pline de lumini strălucitoare, jocuri palpitante și o energie intensă. Există multe lucruri interesante despre aceste locuri, așa că iată 7 dintre cele mai fascinante lucruri despre cazinouri:


1. Cazinourile nu au ceasuri sau ferestre

Atunci când te afli într-un cazinou, poți uita ușor de timp. Acest lucru nu este întâmplător - multe cazinouri nu au ceasuri sau ferestre pentru ca jucătorii să-și piardă noțiunea timpului și să rămână mai mult timp în incinta cazinoului.


2. Cazinourile au camere de supraveghere peste tot

Cazinourile sunt locuri pline de bani și, din acest motiv, sunt supravegheate îndeaproape. Camerele de supraveghere sunt prezente peste tot, astfel încât orice mișcare poate fi monitorizată.


3. Cazinourile au mese de joc speciale pentru jucătorii VIP

Cazinourile oferă adesea mese de joc speciale pentru jucătorii VIP, care sunt rezervate celor care joacă cu sume mari de bani.


4. Cazinourile pot fi folosite ca platouri de filmare

Cazinourile sunt uneori folosite ca locații de filmare pentru scene de acțiune, cum ar fi cele din filmele James Bond sau Ocean's Eleven.


5. Închisoarea de stat din Nevada avea un cazinou pentru deținuți

Jocurile de noroc sunt o industrie atât de uriașă în Nevada, încât până și închisoarea de stat a avut un cazinou în interiorul ei timp de 35 de ani. Așa este: deținuții puteau juca blackjack, zaruri, poker și chiar să parieze pe sport în interiorul „Bullpen”, o clădire de piatră de pe terenul închisorii din Carson City, între 1932 și 1967.


6. Primele aparate distribuiau gumă de mestecat cu aromă de fructe

Te-ai întrebat vreodată de ce aparatele de slot au imagini mici cu fructe pe role? Se datorează faptului că sloturile de la începutul anilor 1880 ar îți dădeau guma cu aromă de fructe . Aparatele distribuiau, de asemenea, jetoane menite să fie schimbate cu băuturi și trabucuri înainte de a scoate monede reale în 1888.


7. Prima licență de cazinou din Las Vegas a fost eliberată unei femei

Prima licență legală de cazinou a fost eliberată unei femei pe nume Mayme Stocker în 1920 pentru Northern Club. Stocker a fost o soție și o mamă respectabilă despre care s-a scris frecvent în paginile ziarelor locale. Ea a deschis cazinoul sub numele ei (soțul ei Harold nu a vrut să fie asociat cu acesta la început) și a oferit singurele cinci jocuri legale în Vegas la acea vreme: stud poker, draw poker, lowball poker, 500 și bridge.

Concluzie

Cazinourile sunt locuri fascinante, pline de istorie și energie. Deși pot fi adesea seducătoare și oferă oportunități de câștig, este important să joci responsabil și să ai în vedere că jocurile de noroc pot crea dependență.